Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen ember?!

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő.. : Én egy 17 éves fiú vagyok,aki folyton ugyanoda jut a kapcsolatokkal. Szomorú kimondanom,hogy 2-3 hónaponta váltogatom a barátnőimet.. Szóval jelenleg is van barátnőm(mindig van) ,csak ő más mint a többiek. Jószívű odaadó stb nagyon szeret tényleg.. de ma találkoztam egy lány barátommal,aki egyébként az exemnek a legjobb barátnője.. (rendkívül vonzó lány) és sokat sétáltunk stb nagyon sok volt a fizikai kapcsolat az érintések stb.. míg nem megöleltem és nem akart elengedni bevallom én sem akartam.. aztán elkezdte a nyakamat basztatni aztán az arcomat és egyre jobban húzta az agyamat én meg tehetetlen voltam aztán megnyalta a számat a nyelvemet és megcsókolt,de mondtam neki,hogy ezt nem szabad most engedjen el! Ő csak tovább fojtatta amit eddig csinált mígnem beadtam a derekamat és vad csókolózásba kezdtünk az utca közepén az esőben.. utána hazafelé is csókolgattuk egymást és utána is úgy búcsúztunk el egymástól nyelves csókkal.. Én nem akartam megcsalni a barátnőmet,de még is sikerült.. MIÉRT VAGYOK ILYEN EMBER??????????????????????????????
2014. máj. 7. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Fa*szt nem akartad. Ha valamit nem akarsz megtenni, nem teszed meg. Ezt ezek szerint nem akartad igazán. Ezek után annyi legyen benned, hogy elújságolod neki, mit tettél.
2014. máj. 7. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos jól nézel ki.

Nyugi, pár év és elrohad a farkad a nemi betegségektől :)

Szerintem jön majd egy nagyon tuti csaj, akit eszedbe nem jutna majd lecserélni és akkor minden más lesz.

Egész addig, míg egy esős csütörtöki napon be nem jelenti, hogy félredugott és pápá...

Élvezz ki mindent amit lehet, jobb tanácsom nincs :)

2014. máj. 7. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
mert még nem szerettél senkit tiszta szívedből igazán!
2014. máj. 7. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy 1 éve nekem volt egy olyan kapcsolatom,ahol nagyon szerettem azt az illetőt.. és elhagytam,mert kibírhatatlan volt vele .. tényleg minden a bajára volt rendkívül nehéz volt mellette.Folytonos veszekedések és hangulatváltozások,pscichológiai eset volt. Most is jár orvoshoz.. na hát őt így elhagytam de nagyon nehéz volt nélküle és pár hónapra rá bevallottam neki,hogy még nagyon szeretem és nem tudok nélküle élni .. és olyan volt megint minden mint azelőtt kézenfogva mentünk mindenhova és sokat csókolóztunk,de nem akart velem újra összejönni így hát kidobott az ablakon egyszerűen miután 1 hónapon keresztül hitegetett,de megérdemeltem!
2014. máj. 7. 22:00
 5/7 Bokorugró ***** válasza:
sz0pasd le...
2014. máj. 7. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta,csak egy kicsit lelkiismeret furdalásom van,mert nem ezt érdemelné a barátnőm..
2014. máj. 7. 22:04
 7/7 Bokorugró ***** válasza:
Amiről nem tud... az nem fáj.
2014. máj. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!