Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A roma csajok jobban tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma csajok jobban tudnak szeretni? A környezetemben akiket ismerek mind közvetlen, és kedves.

Figyelt kérdés

Ismerek 3 nagyon szépet is, ők kb magyarban már elérhetetlen kategória lennének, viszont rám mindig úgy néztek hogy látták bennem a potenciált, aki mellé bátran állhatnak.

21F

2014. máj. 7. 22:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Simon, nagyon jól leírta, megnyugodtam :)
2014. máj. 7. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:
ó szájmon. nem csak tévében láttam zsámót. élőben is. nem keveset. de kevésre tudnám azt mondani hogy jó szomszéd lenne.
2014. máj. 7. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt már dolgon roma csajokkal, de nem lehet általánosítani őket. Van amelyik nagyon ragaszkodó, van amelyik nagyon nem. Van amelyik jó az ágyban, van amelyik nem. Ezeket a tulajdonságokat nem lehet örökölni, hanem az ember élete során alakul ki, ezért nem is lehet rasszfüggő.

Amúgy is elég sokféle van közöttük. Ismertem olyat amelyik tanultabb, tisztább és kulturáltabb volt mint a magyar lányok nagy része. De ismertem olyat is amelyiknek olyan büdös volt a szája, hogy nem bírtam elviselni, pedig jobban nézett ki mint a hollywoodi színésznők nagy része, csak éppen a fogai voltak barnák.

2014. máj. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!