Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felvállaljam másságomat? 17/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljam másságomat? 17/F

Figyelt kérdés
Néhány lány osztálytársam (nem tudom, hogy rájöttek-e vagy csak poénkodnak) azzal piszkál, hogy szerelmes vagyok egy fiúba az osztályból. Csak épp azt nem tudják, hogy mi már járunk is. Egy ideje. Most nem részletezném a kapcsolatunkat, nem ez a lényeg, hanem, hogy ugye mikor piszkálnak és mindig letagadom meg vissza is szólok, de ezzel megbántottam a fiúmat, féltékeny és fél, hogy esetleg a lányok is érdekelnek, pedig ez nem így van. Mit tegyek? Felvállaljam a szerelmem kedvéért a másságomat? Tudom, hogy ő benne lenne, már régen beszéltem vele erről ő régóta szeretné ezt bevallani, de én féltem, mert még a szüleim se tudnak a dologról.

2014. máj. 8. 17:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Hello.

Erősnek kell lenned Lennetek.

Vállalni kell.Amíg mindenki hazudozik és bújkál,addig nem

változik semmi.

Ki kell állni magunkért.Igenis minden ember egyforma.Mindenki Isten gyermeke.Nincs jogunk ítélkezni egymás felett.

Vállaljátok!Biztos nem egyszerű én tudom!

Lesznek bántások,de nagyon sokan büszkék lesznek rátok!!!

Áldásom Rátok!!!!!

2014. máj. 9. 04:32
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Vállald.Lassan már annyi ratyi van,hogy én szégyellem magam,hogy ellenkező neműekkel szexelek.:)
2014. máj. 9. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Mindenképp előbb a szüleid/családod előtt kellene előbújni, remélhetőleg ők jól fogadják mint a szexualitásodat mind a kapcsolatodat. Ezután jöhet csak az iskola, ismerősök előtt is előbújni. Szurkolok hogy minden jól müködjön
2014. máj. 9. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
A középsulisok EGYÁLTALÁN NEM elfogadóbbak. Legalábbis saját tapasztalataim szerint. 17 éves biszex lány vagyok, egyik barátnőmnek elmondtam ami mint kiderült nagyon rossz döntés volt. Nem is én vállaltam fel személyesen, nincs barátnőm, nem beszélek róla, nem csinálok SEMMIT ami másokat esetleg zavarhatna, még rá se nézek a körülöttem lévő lányokra mert isten tudja mi lenne, mégis b*ziznak akárhányszor végigmegyek a folyosón és hasonló kedves és vulgáris megjegyzésekkel illetnek és zaklatnak... Én sem vállalnám fel a helyedben, lehet semmi nem lenne de nekem nem ez a tapasztalatom.
2014. máj. 9. 23:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Én felvállaltam... 11. osztálytól kezdve, szépen emberenként :)1 év után mindenki tudta, és igazából az egész gimi is :D

Az osztálytársaim szeretnek, senki nem szokott piszkálni.. Persze benyögnek pár meleg poént, vagy hasonlót, de ezt sem bántásból, mert tudják, hogy nem veszem fel. :DD

A gimiben sem hallok rosszat. Mivel sokan állnak mellettem, így a rossz dolgok is mindig elkerültek :)Beszéd téma vagyok, ezt tudom, és te is az leszel ha felvállalod! ;)

Most 13.-os vagyok/ voltam. :D Egyáltalán nem bántam meg amit tettem :)

2014. máj. 10. 08:59
 16/20 anonim ***** válasza:

A felvállalás kérdése mindig személyiség függő.

Van, aki szereti ha beszélnek róla, foglalkoznak vele és szeret középpontban lenni. Ha ilyen srác vagy, vállald fel, sokkal jobb lesz az életed!

Ha viszont visszahúzódó vagy, esetleg félénk, nem nagyon osztod meg az életed, a problémáidat a többiekkel, akkor nem szerencsés csak ezt az egyetlen dolgot felvállalni. Ha mégis megteszed, jó kezdeti lépés lehet ahhoz, hogy barátokat, támogatókat szerezz. Ha áldozat típus vagy, akik állandóan bántanak, csúfolnak esetleg vernek is, sokszor kinevetnek, utálnak, akkor se ezzel kezdd. Akkor előbb szedd rendbe magad, legyél igényes, sportolj, tanulj, legyen hobbid, esetleg keress pénzt.

Szóval nincs recept, hogy kinek mikor kell felvállalnia magát.

2014. máj. 10. 09:31
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha viszont felvállaljátok, akkor azt nyár előtt tegyétek, hogy nyáron csituljanak az érzelmek, emésszék meg az emberek, és majd ősszel nem ér annyira negatívabban.
2014. máj. 10. 09:33
 18/20 anonim válasza:
Az osztályfőnökömből kiindulva, szerintem nem egy tanár akarna ez miatt megbuktatni. Akkora homofób ez a nő, meg alapjáraton is bunkó. Szerintem az iskoládtól függ. Mi sulinkba volt egy transznemű fiú, -most végzős- őt igazából nem csesztették a tanárok, bár elsőtől kezdve úgy jött be a suliba, mint egy fiú. De szerintem ha egy fiú felvállalná, hogy meleg... jövő tanévre nem hiszen hogy maradni. Rengeteg a homofób, sajnos..
2014. máj. 17. 11:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Vállaljátok ! de ne úgy h mindenkinek egyszerre hanem csak emberenként mint egy titok lenne ,elősször azoknak akik a legközelebb állnak hozzád aztán jöhetnek a kevésbé közel allok ès így tovább .a vége az lesz h mindenki tudni fogja es senki sem fog meglepődni .

sok sikert nektek ! :D

2014. máj. 18. 09:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor mondd el,ha teljesen megbízol azokban akiknek el akarod mondani.

Ne hogy emiatt piszkáljanak és bántsanak téged.

Én megismertem pár meleg fiút és azt vettem észre hogy elég sokan negatív véleménnyel vannak a melegekről.

de fel a fejjel,ha úgy érzed hogy megbízol bennük és elfogadnak akkor mondd.

2014. máj. 19. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!