Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvállaljam másságomat? 17/F
Hello.
Erősnek kell lenned Lennetek.
Vállalni kell.Amíg mindenki hazudozik és bújkál,addig nem
változik semmi.
Ki kell állni magunkért.Igenis minden ember egyforma.Mindenki Isten gyermeke.Nincs jogunk ítélkezni egymás felett.
Vállaljátok!Biztos nem egyszerű én tudom!
Lesznek bántások,de nagyon sokan büszkék lesznek rátok!!!
Áldásom Rátok!!!!!
Én felvállaltam... 11. osztálytól kezdve, szépen emberenként :)1 év után mindenki tudta, és igazából az egész gimi is :D
Az osztálytársaim szeretnek, senki nem szokott piszkálni.. Persze benyögnek pár meleg poént, vagy hasonlót, de ezt sem bántásból, mert tudják, hogy nem veszem fel. :DD
A gimiben sem hallok rosszat. Mivel sokan állnak mellettem, így a rossz dolgok is mindig elkerültek :)Beszéd téma vagyok, ezt tudom, és te is az leszel ha felvállalod! ;)
Most 13.-os vagyok/ voltam. :D Egyáltalán nem bántam meg amit tettem :)
A felvállalás kérdése mindig személyiség függő.
Van, aki szereti ha beszélnek róla, foglalkoznak vele és szeret középpontban lenni. Ha ilyen srác vagy, vállald fel, sokkal jobb lesz az életed!
Ha viszont visszahúzódó vagy, esetleg félénk, nem nagyon osztod meg az életed, a problémáidat a többiekkel, akkor nem szerencsés csak ezt az egyetlen dolgot felvállalni. Ha mégis megteszed, jó kezdeti lépés lehet ahhoz, hogy barátokat, támogatókat szerezz. Ha áldozat típus vagy, akik állandóan bántanak, csúfolnak esetleg vernek is, sokszor kinevetnek, utálnak, akkor se ezzel kezdd. Akkor előbb szedd rendbe magad, legyél igényes, sportolj, tanulj, legyen hobbid, esetleg keress pénzt.
Szóval nincs recept, hogy kinek mikor kell felvállalnia magát.
Vállaljátok ! de ne úgy h mindenkinek egyszerre hanem csak emberenként mint egy titok lenne ,elősször azoknak akik a legközelebb állnak hozzád aztán jöhetnek a kevésbé közel allok ès így tovább .a vége az lesz h mindenki tudni fogja es senki sem fog meglepődni .
sok sikert nektek ! :D
Szerintem csak akkor mondd el,ha teljesen megbízol azokban akiknek el akarod mondani.
Ne hogy emiatt piszkáljanak és bántsanak téged.
Én megismertem pár meleg fiút és azt vettem észre hogy elég sokan negatív véleménnyel vannak a melegekről.
de fel a fejjel,ha úgy érzed hogy megbízol bennük és elfogadnak akkor mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!