Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt ulok a lepcsohazban es nem tudom mit tegyek?
Menj haza, áll be a hideg víz alá, pasidat meg hagyd el, legyen egy érett nője. Ezzel a viselkedésmóddal úgyis csak ellököd.
A menszesz nem kifogás, nő vagyok én is, de nem bújok a menszesz mögé. Te egy hisztis kis punci vagy, ennyi.
Én azt vettem észre, hogy akkor kezdett nagyon idegesíteni a párom, amikor már kiszerettem belőle. Vizsgáld felül az érzéseid.
Egyébként az ilyen taktikának nincs értelme. Ha eljöttél, akkor ne ücsörögj a lépcsőházban, hanem menj haza. Ha visszamész, az nagyon gáz lenne.
Szia!
Én teljesen megértelek, menstuáció előtt én is egy hárpia vagyok. Ilyenkor mindent bántásnak veszek, teljesen értéktelennek érzem magam. Nem élünk még együtt, az szokott történni, hogy miután elválunk, sírok magamban elég sokat. Szóval inkább magamat marcangolom, de ez se egészséges.
Mikor először volt ilyen, megbeszéltem a barátommal, hogy legyen szíves ezeken a kritikus napokon óvatosan fogalmazni, a kritikáit későbbre halasztani. Ez nagyjából működik, így is megbántódom néha, de sokkal kevésbé, mint régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!