Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt ulok a lepcsohazban es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt ulok a lepcsohazban es nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hisztis vagyok...neha javul es neha total gaz. Ma a baratomhoz jottem de felidegesitett vmi hulyeseggel es annyira haragudtam ra h mar kb szoba se alltam vele. Egyszeruen semmi kedvem nem volt hozza elborult az agyam. Ilyen maskor is elofordult mar. De foleg most h meg fog jonni total legangolt vagyok es mindent soteten latok. Masfel eve jarunk es nagyon szeretem de ha igy bekattanok ugy erzem h csak idegesit. Egyszeruen csak fakepnel hagytam es eljottem. Most itt ucsorgok a lepcsohazban es azt se tudom h utanam jott e mert lifttel jar amugy. Tudom h egy idiota vagyok. Vissza kene mennem vagy haza. De nem tudom mit akarok tudom h ez a viselkedes szanalmas de valamiert olyan frusztralt vagyok h nincs kedvem hozza...mit tegyek?
2014. máj. 8. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj szépen vissza, és laposkúszásban zuhanyzás, fekvés:D
2014. máj. 8. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj haza, áll be a hideg víz alá, pasidat meg hagyd el, legyen egy érett nője. Ezzel a viselkedésmóddal úgyis csak ellököd.

A menszesz nem kifogás, nő vagyok én is, de nem bújok a menszesz mögé. Te egy hisztis kis punci vagy, ennyi.

2014. máj. 8. 20:52
 3/8 KoviAti válasza:
79%
milyen érzés legangoltnak lenni? -.^
2014. máj. 8. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy akkor kezdett nagyon idegesíteni a párom, amikor már kiszerettem belőle. Vizsgáld felül az érzéseid.

Egyébként az ilyen taktikának nincs értelme. Ha eljöttél, akkor ne ücsörögj a lépcsőházban, hanem menj haza. Ha visszamész, az nagyon gáz lenne.

2014. máj. 8. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj most haza, holnap meg átbeszélitek az egészet.
2014. máj. 8. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szegyellem magam amiert hagyom h igy eluralkodjon rajtan a rosszkedv es ennyi onuralmam sincs. De ezt csak fokozza h normalisan beszel hozzam pedig oszinten szolva szinte jobban esne ha kemenyen megmondana h azonnal alljak le. Igy hulyere veszem pedig joszakndekbol teszi...
2014. máj. 8. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én teljesen megértelek, menstuáció előtt én is egy hárpia vagyok. Ilyenkor mindent bántásnak veszek, teljesen értéktelennek érzem magam. Nem élünk még együtt, az szokott történni, hogy miután elválunk, sírok magamban elég sokat. Szóval inkább magamat marcangolom, de ez se egészséges.

Mikor először volt ilyen, megbeszéltem a barátommal, hogy legyen szíves ezeken a kritikus napokon óvatosan fogalmazni, a kritikáit későbbre halasztani. Ez nagyjából működik, így is megbántódom néha, de sokkal kevésbé, mint régebben.

2014. máj. 8. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem is totál ez szokott lenni mikor ilyen kedvemben vagyok, szeretem a barátomat,de olyankkor kifejezetten idegesít,az is hogy én veszekedni akarok miközben ő teljesen nyugodt,ilyenkor meg akarom bántani és nagyon csúnyákat mondok neki,később persze nagyon szégyellem magam,de ilyenkor egyszerűen nem tudok uralkodni magamon,minden rossz,szörnyűnek,csúnyának meg kövérnek látom magam és egyszerűen élni sincs kedvem:(
2014. máj. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!