Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lepjem meg a páromat egy szexi csipkés korszettel vagy ne?
Figyelt kérdés
[link] valami ilyesmire gondoltam! Egy kicsivel testesebb vagyok ennél a modellnél, kicsik a melleim, nagy a fenekem... Vagy inkább ne égessem magam ilyennel?2014. máj. 10. 09:18
1/8 anonim válasza:
Ez még egy nagyon visszafogott darab, nyugodtan vedd meg. Ha ugy érzed tudnád hordani, feldobna, szexisnek érzed benne magad, fontos hogy te szexinek érezd saját magadat, mert akkor azt sugárzod, de ha olyan vagy benne mint amit kérdeztél, akkor aki lát az is annak lát. Néha sokkal többet jelent a kisugárzás, az meg belülről fakad, azért is fontos te hogy érzed benne magad.
2/8 kiskivancsi79 válasza:
Szerintem tedd. Biztos orulni fog neki.
3/8 anonim válasza:
Ha nem a párod pénzén veszed meg akkor örülni fog vagy legalábbis úgy tesz majd.
4/8 anonim válasza:
ha nincs melled, akkor ne, amúgy nagyon szexi tud lenni
5/8 anonim válasza:
Nem tudom. Jól fog állni a párodon?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, az utolsó 3 válaszadó hozta a formáját.
2014. máj. 10. 10:49
7/8 A kérdező kommentje:
Megvettem, bevetettem és imádta! Nagyon megdugott, sajog mindenem. :D
2014. máj. 10. 21:10
8/8 anonim válasza:
Király! :-)
De, ha félsz, legközelebb együtt is elmehettek kinézni, felpróbálni és Ő is bele tud szólni!
Ne llepődj majd meg, ha olyat választ, amitől Te féltél volna, hogy nem áll jól, vagy nem tetszik Neki, de számára ez az izgató!
Én jobb szeretem előtte közösen online nézegetni, átbeszélni és akár együtt megvenni! Ha fel is lehet próbálni, az a legjobb, mert sajna a szabás nem mindig jó és nem mindenkin áll jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!