Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Úgy érzem, mintha elhanyagolna.

Figyelt kérdés
A helyzet a következő : neten ismertem meg egy srácot, hónapokig beszélgettünk aztán randizás volt, addig folyamatosan és utána is folyamatosan írogattunk egymásnak, tényleg mindig, reggel ébredés után, napközben, éjszakába nyúlóan. majd volt egy másik randi mikor ott aludtam nála. jól éreztük magunkat. csak azóta nem beszélünk annyit. és nem tudom miért...

2014. máj. 10. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert ennyi volt számára az egész, nem jöttél be neki. Ne keresd.
2014. máj. 10. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De mikor meg beszélünk tesz arra utalásokat, hogy igen. Csak nem keres annyiszor. Úgy gondolná ,hogy már megkapott és kevesebb erőfeszítés is elég?
2014. máj. 10. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Kamuzik. A viselkedése totál más, mint amiről beszél. ne nyald be a szövegét.
2014. máj. 10. 12:29
 4/7 A kérdező kommentje:
:((
2014. máj. 10. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:

huncut szamuráj:)

Hiába tűnik úgy, hogy tényleg ez a helyzet, 100%-ra biztosan nem jelentheted ki, hogy márpedig ezt meg ezt gondolja/érzi a srác.

Kérdező, ha te úgy érzed még van remény találkozzál vele újra, és élőben jobban fogod látni mi is a helyzet.

2014. máj. 10. 13:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt mindenképpen szeretne ő is szerintem (találkozni), mondjuk lehet az is közrejátszik hogy jön a vizsgaidőszak az egyetemen stb..Ezt nem tudom eldönteni, hogy csak én reagálom-e túl , vagy tényleg nincs minden rendben
2014. máj. 10. 13:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha pedig rákérdeznék erre tőle, akkor túl "tapadós"nak tűnnék
2014. máj. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!