Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik mind ilyenek lennének?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mind ilyenek lennének? Egy nőnek mindent el kell tűrnie?

Figyelt kérdés
3 hete randizok egy fiúval, de vannak vele problémáim. Én hiába mondom a pasinak hogy ma 3-kor találkozzunk, ő úgy se fog akkor amikor én akarom. Mindig nekem kell teljesítenem a kívánságát. Hogy ha ő azt akarja hogy 6 órakor találkozzunk, én mindig belemegyek, de még akkor is késik 15 percet. Hiába mondom neki hogy nyugodtan kereshet bármilyen formában, napokig még sem keres sehogy. Már van úgy hogy beletörődöm hogy vége, és egyszer csak mégis felhív és már aznap találkozni akar velem. Már 1 éve megy ez így, hogy találkozunk azután hónapokig nem s keres. Azt mondta neki 1 év még nem elég idő a járáshoz. L/21
2014. máj. 10. 14:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
És te még mindig nem koptattad le?
2014. máj. 10. 14:32
 2/16 anonim ***** válasza:
És ebből hogy francba következik hogy mindenki ilyen?
2014. máj. 10. 14:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Most keresett de nem reagáltam rá. De még azt mondta hogy ne találkozzunk mindennap mert ráununk egymásra.
2014. máj. 10. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:

És te még mindég ilyen buta vagy?... 1 év jesszusom nekem 1 hét ismertség elég volt hogy összejöjjek valakivel...

A pasi altat, de rendesen... lehet van ott másik 2 csaj is. Másrészt aki így viselkedik, nem is szeret...

2014. máj. 10. 14:34
 5/16 anonim ***** válasza:
XD (erre mást nem tudok írni)
2014. máj. 10. 14:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem ilyen minden férfi...

koptasd le a francba, szerintem Ő jól elvan, mert nem csak te vagy neki...

Ugyan már, pár hónap elég a járáshoz, valakinek akár napok is.. egy év azért...túlzás. Bőven.

2014. máj. 10. 14:36
 7/16 A kérdező kommentje:
1 éve még csak barátilag találkozgattunk egymással. Tett rá jeleket mint ha érdekelném, de aztán úgy tűnt hogy még sem. Viszont 3 hete hogy randiztunk volt már köztünk csók is.
2014. máj. 10. 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igen... lehet még 20 év és az első petting is meglesz :D :D
2014. máj. 10. 14:46
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem más nője is van közben. felejtős:S
2014. máj. 10. 15:03
 10/16 anonim ***** válasza:

"3 hete randizok egy fiúval"

"Azt mondta neki 1 év még nem elég idő a járáshoz"

Csak nekem tűnik ez logikai bukfencnek??? XD

2014. máj. 10. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!