Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác kialakulásban van a kapcsoltunk.. vele álmodtam azt hogy találkoztunk együtt voltunk és egyszer csak láttam rajta hogy van valami baj és kérdeztem..mire nagy nehezen kinyögte, hogy túl fiatal vagyok hozzá agyilag.. és így ott hagyott és nem tudom mihez kötni.. felriadtam meg minden :/

L20 a srác amúgy 25 éves.. de nem hiszem h bármi köze lenne hozzá :S

normális válaszokat!

2014. máj. 10. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért álmodtál vele, mert tetszik a srác, és sokat gondolsz rá, viszont azért azt, hogy agyilag nem vagy elég érett, mert ha még titkon is, magadnak sem mered beismerni, de attól félsz, hogy nem vagy elég érett, és emiatg nem fogsz neki kelleni.
2014. máj. 10. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi :) báár remélem nem lesz gond :/ :)
2014. máj. 10. 18:30
 3/3 anonim válasza:

Ez az álom nem jelent semmit,valószínűleg félsz,hogy megszakad a kapcsolatod ezzel a fiúval,valószínűleg ezért álmodtál ilyet.Viszont eléggé egy cipőben járunk :)

19/L

2014. máj. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!