Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne mondjak neki (k)? (többi lent)
Az a helyzet,hogy van egy közeli rokonom (35 körüli nő),aki néha megszokott kérdezni,hogy mi a helyzet a nőkkel ( én 16 éves fiú vagyok). A helyzetem siralmas,nem volt még kapcsolatom,a nőkkel teljesen nullán állok. A lényeg,hogy nem szeretek róla beszélgetni,még a legjobb barátaimmal sem,mivel sosincs semmi és ezeknek a szavakba öntése csak tovább rontja az önbizalmamat,amiben mostanában úgy sincs sok.Eddig csak simán annyit mondtam,hogy "semmi",a miértre meg,hogy"nem tudom",de ezeket egy idő után elég gáz mondani,mondjuk ha már 2 éve kérdezik mondjuk kéthavonta.
A valóságban én is örülnék egy kapcsolatnak,de elég nehezen ismerkedek,főleg nőkkel.Eddig csak egyszer volt olyan,hogy megpróbáltam egy csajt felszedni,párszor,hogy tetszett de mostanában tényleg semmi.
Szóval a kérdésem: Tudtok-e mondani valami kevésbé gáz szöveget mondani,ha ismét megkérdezi a rokon,vagy a barátom ? Mert a semmi,semmi,semmi már elég gáz.
Én megmondtam nekik konkrétan, hogy egy jó ideig nem is lesz senki sem, és nem is szeretnék erről beszélni. Azóta már nem is zargatnak vele.
20/F
Esetleg annyit mondj, hogy alakul, de még nem akarsz komoly kapcsolatot.. vagy magánügy...és nem szeretnél róla beszélni és rögtön kérdezz vissza, hogy neki mi a helyzet a..... munkahelyén,..férjével...barátjával stb.. ami neki is talán kellemetlen, testsulyával sikerült-e fogynia..
De ha segitő és jó lelki kapcsolatban vagytok, akkor akár el is mondhatod neki ha ketten vagytok csak, hogy ciki neked ez a téma, mert igaz tetszett pár lány de nem jött össze és esetleg tudna-e segiteni, van-e olyan ismerőse akiknek van olyasmi koru lány társasága mint akik hozzád illenének, mert szivesen ismerkednél..de csak ha tényleg rendes, és jó a kapcsolat, mert ha csak ugy felületes akkor ezzel még jobban elkezdhet cikizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!