Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy járhat egy ilyen lány egy ilyen pasival?
A lányt úgy képzeljétek el, hogy gyönyörű, bájos arc, és ehhez ráadásul még nagyon jó alak.. stílusra pedig humoros, laza, akárhány embert elszórakoztatna, az a típus, aki a legjobb barátod tud lenni, de mindeközben annyira szexi, hogy mindenki odavan érte. (Sajnos én is...)
Pár hete összejött egy sráccal, aki kövér, alacsony, állandóan részeg, füvezik, gyakorlatilag mindenki szerint bunkó, hazudik, nagyon rossz híre van, a végtelenségig részletezhetném a dolgait...főleg a lányokkal kapcsolatban... már a lánynak is sokat meséltem róla, de azt mondta, hogy ezt mind tudja, sőt, sokkal többet is.
Most komolyan ilyen létezik???
Azóta folyton azt látom, hogy ölelkezve beszélgetnek mindenhol, együtt töltik minden idejüket, egyszerűen nem hiszem el...
Hogy ébresszem rá, hogy ebből tuti, hogy rosszul fog kijönni?
Azon túl, hogy tetszik nekem, jó barátom is, úgyhogy elég rossz ezt végignézni...
Ilyen a szerelem. Ne kavarj bele, mert meg fog utálni a lány.
Ha nem illenek össze, akkor előbb-utóbb úgyis kiderül, ha pedig mégis együtt maradtak, valamit te nem láttál jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!