Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jelent ez valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent ez valami rosszat?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a párom (Férfi) elég sűrűn leveszi a hangot a telefonjáról amikor itthon van.Régebben ilyet nem csinált és furcsállom. Elkértem tőle a telefonját,mikor észre vettem h folyton le van némítva,nem kutakodás miatt,az értelmetlen is lenne mert ha valamit kever úgyis kitörli. Szóval akármikor elkérem a telefonját szó nélkül oda adja. Kérdeztem h mért némítja le?Titkol valamit? Azt mondta h nem. Szerintetek lehet okom aggodalomra?
2014. máj. 12. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Érdekes történet!

Én is akkor veszem le a hangját ha valami titkolok!!

Úgyhogy lehet aggódni

2014. máj. 12. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is gyanakodnék ilyen esetben. Szerintem nézz bele, amikor nem tud róla.
2014. máj. 12. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem csinálta lehet van valami a háttérben. De azért utána kell járni nem egyből ráfogni valamit.
2014. máj. 12. 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:
...lehet, hogy szextelefont hívott és nem akar lebukni... :-)
2014. máj. 12. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
én akkor veszem le ha nem akarom hallani h hivnak de azért tudni akarom majd ha mégis
 6/11 anonim ***** válasza:
Én azóta némítom le, hogy kisbabánk lett, szóval már egy gonosztevő vagyok? :-)
 7/11 A kérdező kommentje:
de hogyan járhatnék utána? elég sokszor elkérem a telóját,van rajta egy kedvenc játékom. Szóval ha valami van úgyis törli az sms-eket,hívásokat ilyenek.
2014. máj. 12. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
ja és még annyi h különösebben nem rejtegeti. Vagy csináljam azt h mikor látom h nincs rajta hang,titokban vissza rakom rá?
2014. máj. 12. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
hát figyeld, amikor veled van, hogy telefonozik-e. ha épp igen, akkor menj oda és nézd, amit csinál
2014. máj. 12. 14:03
 10/11 A kérdező kommentje:
nem szokott telefonozni,egyébként együtt élünk. Általában a zsebében van vagy az asztalon.
2014. máj. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!