Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kellene ahhoz, hogy nekem is legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 00:14
2/37 anonim válasza:
egy jó baráti társaság amiben jól érzed magad, ha az megvan lesz barátnőd
3/37 anonim válasza:
hagyjuk már ezeket a sablon hozzászólásokat hogy "önbizalom" kiváncsi lennék hogy miben nyilvánul meg nálad az ÖNBIZALOM...
4/37 anonim válasza:
Önbizalom nagyon fontos, mert akkor olyan
5/37 anonim válasza:
Önbizalm? Bssztáok meg nekünk is lenne önbizalmunk, ha helyesek lennénk és mindig kapnánk a jeleket a másik nemtől, hogy milyen vonzóak és faszák vagyunk!
6/37 anonim válasza:
Elsőbb legyen önbizalmad, utána fogod kapni a jeleket, most Te jeleket vársz, hogy legyen önbizalmad..forditsd meg a gondolkodásodat.
7/37 anonim válasza:
ahha szóval full nulláról honnan is lenne önbizalmad?
ha majd lesznek barátaid azok majd adnak neked önbizalmat,
és ha lesz önbizalmad megváltozik a kisugárzásod és életerősebbnek fogsz tűnni (és az is leszel) és akkor majd lesz nőd is
8/37 A kérdező kommentje:
Na jól van, ti még nálam is rosszabbak vagytok XD
2014. máj. 14. 00:28
9/37 anonim válasza:
én ezt tapasztalatból írta,és mindenki azt kezd vele amit akart nekem ennyi kellett... dehát kinek mi...:P
10/37 anonim válasza:
Lányok! Ezek szerint az önbizalmon kívül nem is vesztek figyelembe
más jellegű pozitívumot?:)
Persze nem mindenkire vonatkozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!