Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet azt valahogy fogadni, hogy valakinek soha nem lehet olyan párja, amilyet szeretne?
Figyelt kérdés
Ha nem akar egyedül maradni, csak kiegyezni tud valakivel.2014. máj. 15. 20:35
1/8 anonim válasza:
El lehet, csak nem szabad. Olyan páros lehet, amilyet csak akarsz. Mind mondtam, amilyet AKARSZ.
2/8 anonim válasza:
el lehet fogadni, hogy valakinek soha nem lehet olyan munkája, háza, autója amilyet szeretne?
3/8 anonim válasza:
hát ha a fejebúbjától a kislábbujáig megtervezted hogy milyennek kell lennie, a belső értékeivel együtt, akkor azt kell mondjam kicsit lejjebb kell adnod belőle.
de próba-szerencse, vannak még nagyon rendes fiúklányok, lehet ránézésre nem látszik hogy milyen értelmes és értékes, de nem kell feladni semmit.
a folyton kesergők nem adnak alkalmat hogy megtetszhessenek másoknak :)
4/8 anonim válasza:
ez így van,én mindig is okos(nőhöz mérten) és szép nőt akartam :( aztán rájöttem h vagy ez vagy az....
5/8 anonim válasza:
Ideális esetben ez úgy működik, hogy megismersz valakit, aki első látásra vagy nagyon hasonlít az ideálodhoz, vagy kevésbé, de végül megkedveled, elkezdesz hozzá vonzódni, megszereted, beleszeretsz. Nem pedig úgy, hogy elképzeled magadnak a külsőleg, belsőleg tökéletesnek gondolt párt és hopsz, a Jóisten elküldi postán.
6/8 A kérdező kommentje:
Találkoztam már ilyen emberekkel, nem arról van szó, nem elképzeltem magamnak valakit, aki nem létezhet, annyira tökéletes. Csak én nem vagyok elég hozzájuk.
2014. máj. 15. 21:15
7/8 anonim válasza:
Akivel én szeretnék lenni, létezik, együtt is voltunk, de ő elérhetetlen kategória. Azóta minden csaj szar, még a szex sem az igazi...
8/8 anonim válasza:
Nem muszáj elfogadni, maradhat szingli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!