Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzi jól magát a barátnőm?
lol...
Eleve 27 évesen otthon? Nekem csak fele ennyire volt gáz a muter, de amint lett csajom, léptem le albérletbe. (18 évesen)
21/F
Nem tud rá rendes választ adni.
Ittis albi van, de anyukám meghívta ebédre, meg meg akarták már ismerni a lányt, és a lány is szüleimet. Azt említette, hogy nagyon furcsa neki az új környezet. Egy 600 lelkes faluban nőtt fel.
Nem tudom,de ezt ne velünk beszéld meg,nem mi vagyunk a barátnőd.
Ezt nektek kell tudnotok megbeszélni, kérdezd meg mi nem volt jó, mond, hogy őszintén kell válaszoljon,hogy renden legyenek a dolgok.
Pl múltkor is párom apukája szóvá tette az az előtti nagy veszekedésünk,mikor 2 hétig nem is láttuk egymást.Akkor rosszul éreztem magam,azonnal léptem volna onnan.DE ezt nyíltan elmondtam a páromnak.
Anyudnak meg szólhatnál,hogy felnőtt ember vagy,hagyjon már békén titeket,mert így is eléggé 'szarügy'hogy csak így tudtok találkozni legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!