Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érzi jól magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzi jól magát a barátnőm?

Figyelt kérdés
Van egy távkapcsolatom, és először járt nálam a lány, eddig csak én voltam náluk. Láthatóan kellemetlenül érezte magát (erre muterom is rájátszott, nagyon éreztette vele, hogy anyuci egyetlen kisfia vagyok) és mondta, hogy egy darabig nem szeretne eljönni, inkább én menjek. Most így mennyi jövője van dolognak? :S én 27 vagyok, ő 26.

2014. máj. 15. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

lol...

Eleve 27 évesen otthon? Nekem csak fele ennyire volt gáz a muter, de amint lett csajom, léptem le albérletbe. (18 évesen)

21/F

2014. máj. 15. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán kérdezd a barátnődet...? Vagy vele nem szoktál beszélgetni?
2014. máj. 15. 21:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tud rá rendes választ adni.

Ittis albi van, de anyukám meghívta ebédre, meg meg akarták már ismerni a lányt, és a lány is szüleimet. Azt említette, hogy nagyon furcsa neki az új környezet. Egy 600 lelkes faluban nőtt fel.

2014. máj. 15. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
tuti muterod az oka, bocs, de ez van.
2014. máj. 15. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
De egy igazi szerelemnél számít ez? Mindeddig minden rendben volt.
2014. máj. 15. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,de ezt ne velünk beszéld meg,nem mi vagyunk a barátnőd.

Ezt nektek kell tudnotok megbeszélni, kérdezd meg mi nem volt jó, mond, hogy őszintén kell válaszoljon,hogy renden legyenek a dolgok.

Pl múltkor is párom apukája szóvá tette az az előtti nagy veszekedésünk,mikor 2 hétig nem is láttuk egymást.Akkor rosszul éreztem magam,azonnal léptem volna onnan.DE ezt nyíltan elmondtam a páromnak.

Anyudnak meg szólhatnál,hogy felnőtt ember vagy,hagyjon már békén titeket,mert így is eléggé 'szarügy'hogy csak így tudtok találkozni legtöbbet.

2014. máj. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!