Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el a baratomnak, hogy megcsókolt?
"Ez a baj veletek lányokkal, kalandra vágyó, érzéketlen majmok vagytok. Ha a kocsiba meg akart volna d.gni, összejött vona neki mert r.banc vagy. Ennyi erővel becsábulsz bárkinek, dobnálak a francba ;)"
Neked nem is lenne kit dobni mert ilyenekkel mint te még a legalja nők sem jönnek össze...
A puszival való köszönéssel nincsen semmi probléma barátok között, még akkor sem, ha ellenkező neműek. Nekem is van pasi barátom és puszival köszönünk egymásnak. És még férjem is van, akinek ezzel semmi gondja. Elég magabiztos...bízik bennem és a házasságunkban. Nincs miért kiakadnia. Aki ezen fennakad az szánalmas...
Kérdező, te pedig mond el a barátodnak, mert ha máshonnan tudja meg, nem fogja elhinni hogy csak ennyi történt, mivel eltitkoltad...és a titkolózás gyanús...
Ha pedig egyből nem hisz neked akkor annyit is ér a pasi....és jobb ha megszabadulsz tőle, mert bizalom nélkül nem ér semmit a kapcsolat.
Bár én mondjuk képen is vágtam volna a srácot egy ilyenért...
17-es válaszoló vagyok, és ezt az üzenetet kaptam privátban
Jocika5
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:25
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mondjam el a baratomnak, hogy megcsókolt?
""Ez a baj veletek lányokkal, kalandra vágyó, érzéketlen majmok vagytok. Ha a kocsiba meg akart volna d.gni, összejött vona neki mert r.banc vagy..."
Az üzenet szövege: Te csak egy otthonülő dagadt pattanásos nethuszár vagy ;) Most jöttél rá hogy te vagy a legalja. Most kamuzni akarsz hogy te szép lány vagy meg okos meg stb.. De előre szólok hogy nem kell. Húzd le magad a WC-n te idióta seggtitán és anyukádnak válaszolgass.
Az üzenet küldője remélem olvassa:
1. idiótákkal nem szoktam szóba állni,
2. pláne nem bármit is bizonygatni...
Amúgy full nem értem mire kaptam ezt....nem írtam semmi bántót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!