Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak? Szeretitek?
Én nem olvastam, hogy bárki vitatkozott volna veled arról, hogy kik csinálják jobban.
És azt is elhiszem neked, hogy a te edzőtársaid jobban csinálják, mint az összes eddigi barátnőd.
Sőt, szerintem akár még a "sokszoros tapasztalat" ellenére is nyugodtan gondolhatod magadról ezek után is, hogy heteroszexuális férfi vagy, ha szeretnél ebben a tudatban megmaradni.
Ha én nő létemre arra vágynék, hogy egy nő nyalogasson a lábaim között, akkor egyértelműen azt gondolnám, hogy leszbikus vagyok, vagy minimum biszexuális, még akkor is, ha a gyakorlatban nem élném ezt meg.
De hát a női logika már csak ilyen. :-)
na igen, egyrészt fura egy logika, másrészt annyi igaz h akkor valóban leszbi lennél!
de a fiúk dolgaiba ne szólj bele, az másképp megy! azt csajok csak nagyon ritkán értik meg ... Természetesen heteró vagyok, ez nem kérdés.
"másrészt annyi igaz h akkor valóban leszbi lennél!"
Vagyis szerinted ha én nő létemre arra vágynék, hogy egy nő nyalogasson a lábaim között, akkor tényleg leszbikus lennék, de te nem vagy sem homoszexuális, sem biszexuális annak ellenére, hogy a saját bevallásod szerint sokszor előfordult, hogy férfiak részesítettek orális élvezetekben.
Ez aztán tényleg logikus ám! Már csak attól viccesebb, hogy ti cikizitek olyan előszeretettel a női logikát!
Egy dologban viszont egyetértünk: számomra sem kérdés, hogy te heteroszexuális vagy-e. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!