Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 13 év korkülönbség? (férfi 41, nő 28)

Dehogy sok!
Szerelem nem ismer határokat.Egyik ismerősön 17 éves lány és egy 37 éves sráccal vannak együtt.Jól érzik magukat tapasztalt a pasi neki már nem csak 1 dologra kell a lány.
Volt osztálytársam 19 éves és 28 éves a barátja ők is jól megvannak..
Épp ma beszéltem édesanyámról ilyesmiről és ő szerinte 5 év még belefér ,de több már szerinte égő.
Én szerintem te neked kell eldöntsd ,hogy mennyire szereted akarod-e.

Sztem nem sok...
Nálunk 44/F én 23/N
6 év és egy 18 hós gyerek a "mérlegünk"...:D

nem sok,..sőőt!
ha egy kicsit visszamegyünk az időben, régen teljesen természetes volt akár 20-30 évnyi korkülönbség is,...csak most, hogy így emancipálódtak a nők, most vetődik ez fel ilyen súllyal.még a századfordulón sem háborgott senki azon, ha mondjuk egy jó karban lévő negyvenes férfi húszéves lányt választott
egyébként nekem is volt 23 ével fiatalabb szerelmem,aki csak pár hónappal volt idősebb a lányomnál,... és mégis, ha nem alakulnak rosszul a körülmények, akkor valószínüleg még mindig vele lennék.
a sógorom meg haláláig békésen-boldogan eléldegélt egy nála 16 évvel idősebb nővel.
úgyhogy én azt mondanám, hogy ne törődj a korral, csak szeressétek egymást és legyetek boldogok!

Szerintem elég gáz, hogy az ideírók többsége azt nézi ki belőled, hogy csak a pénzért vagy vele. Szerintem a szerelemben nincs jelentősége a kornak, hiszen egy ember nem a másik testébe szeret bele (általában). Viszont ellenérvek is vannak, pl. a teljesítménykülönbség, esetleg a beszédtémák különbözősége, eltérő tapasztalatmód stb...
De ha valakit igazán szeretsz, nem hiszem, hogy az számít-e, hogy másként beszél, esetleg ritkábban kíván meg téged. Ugyanis szerelem létezik szex nélkül, de igazi szex nem létezik szerelem nélkül.
Remélem sikerült segítenem neked :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!