Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaza volt a csajnak?

Szerintetek igaza volt a csajnak?

Figyelt kérdés

Egy elég friss történetről van szó, amit most nem írok le, mert készült róla egy videó, nézzétek meg, mondjatok róla véleményt.

A videó: www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk&feature=youtu.be

2015. jan. 18. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a srác egy pióca, aki teljesen meg van zakkanva. A lány csak szimplán kedves volt először, erre ez elkezdte folyamatosan zaklatni. Teljesen jogos volt a lány viselkedése, ez nevetséges, amit a srác művelt. Szerintem félkegyelmű
2015. jan. 18. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
mégis milyen szerelmi drámáról lenne szó?? a srác egy zaklató, a nő nyilvánvalóan semmi olyat nem érez iránta
2015. jan. 18. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
ez egy félkegyelmű
2015. jan. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Volt barát vs. új barát. Szerintetek kinek van igaza? Hogy oldanátok meg?

Elég nehéz helyzet állt elő, próbálom röviden leírni. A volt barátommal kb. 2 évig voltunk együtt, de vagy 4x szakítottunk ez idő alatt, igazából nyűglődés volt az egész. Nem mondanám, hogy olyan nagyon szerelmesek voltunk, inkább csak ragaszkodtunk egymáshoz. Le sem...

Szüleimnek igaza volt?

Összejöttem egy félig roma származású lánnyal! Jól megvoltunk, de a szüleim mondták hogy szüntessem meg vele a kapcsolatot főleg addig míg az elején vagyunk mert később nagyobb problémák is lehettek volna. Nem akartam de muszáj volt mert nem működött volna így hogy a szüleim nem fogadták el!

Szerintetek édesanyámnak van igaza, vagy nekem?

Egy két hónapos távkapcsolatom volt. Karácsony előtt lett vége. Úgy vettem észre, hogy édesanyámnak nemigazán szimpatikusa a párom. Ő szakított velem, mert nem bírta a távolságot (ennek ellenére még mindíg szerelmes belém. ez fordítva is igaz). Szóval hogy a lényegre...

A barátnőm neheztel rám, mert ma szilveszterkor is pl. nem vagyok túl lelkes a családjával kapcsolatban. Igaza van, hülyén viselkedem?

A barátnőm 27 éves múlt és mindennap beszél a szüleivel, nagyszüleivel, öccsével, és a szülei igen gyakran látogatják, vagy megy hozzájuk, van, hogy minden hétvégén hazamegy vidékre. Én 26 vagyok, és abszolút nem ilyen a viszonyom a szüleimmel, talán ha heti szinteb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!