Szerintetek igaza volt a csajnak?
Egy elég friss történetről van szó, amit most nem írok le, mert készült róla egy videó, nézzétek meg, mondjatok róla véleményt.
A videó: www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk&feature=youtu.be

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elég nehéz helyzet állt elő, próbálom röviden leírni. A volt barátommal kb. 2 évig voltunk együtt, de vagy 4x szakítottunk ez idő alatt, igazából nyűglődés volt az egész. Nem mondanám, hogy olyan nagyon szerelmesek voltunk, inkább csak ragaszkodtunk egymáshoz. Le sem...
Összejöttem egy félig roma származású lánnyal! Jól megvoltunk, de a szüleim mondták hogy szüntessem meg vele a kapcsolatot főleg addig míg az elején vagyunk mert később nagyobb problémák is lehettek volna. Nem akartam de muszáj volt mert nem működött volna így hogy a szüleim nem fogadták el!
Egy két hónapos távkapcsolatom volt. Karácsony előtt lett vége. Úgy vettem észre, hogy édesanyámnak nemigazán szimpatikusa a párom. Ő szakított velem, mert nem bírta a távolságot (ennek ellenére még mindíg szerelmes belém. ez fordítva is igaz). Szóval hogy a lényegre...
A barátnőm 27 éves múlt és mindennap beszél a szüleivel, nagyszüleivel, öccsével, és a szülei igen gyakran látogatják, vagy megy hozzájuk, van, hogy minden hétvégén hazamegy vidékre. Én 26 vagyok, és abszolút nem ilyen a viszonyom a szüleimmel, talán ha heti szinteb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!