Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, érdemes belemenni egy már távkapcsolatnak induló kapcsolatba?
Megismertem egy nagyszerű nőt, teljesen levett a lábamról, meg szeretném próbálni, de sajnos nem tudok nem arra gondolni, hogy vajon működhetne-e. Ugyanis adott a helyzet, hogy én szegedi vagyok, ő nagykörösi alapból de már kb egy éve München mellett dolgozik, és ugyan már elmondása szerint jönne haza, mivel kell neki a munkatapasztalat és a képzés se indul addig amit itthon el szeretne végezni, így csak jövőre jönne haza.
Tehát alapból is van egy kis távolság, de így azért nagyobb és rosszabb is, mivel alapból (tehát ha itthon élne) hetente tudtunk volna találkozni, amit gond nélkül kibírnék, így viszont ez megnőne még jó esetben is 1x1 vagy 2 hónapra. Az egyetemet sajnos még be kell fejeznem, ha minden jól megy akkor januárban végzek, és már hónapok óta amúgy is gondolkozok azon, hogy felköltözök Pestre, ami a munka miatt könnyen megvalósítható lenne. Tehát a közös jövő, tervek meg vannak, csak a gond azzal van, hogy egyrészt már így kezdődne a kapcsolat, másrészt nyilván a fél-1 év nem kevés.
Gondolkoztam már azon is, hogy egy próbát megér, hátha ő olyan, akiért megérné várni. Csak tudom magamról, hogy ha nem jönnék vele össze akkor azért szenvednék, ha összejönnék akkor meg azért, mert nem láthatom, nem ölelhetem stb., viszont azt is tudom magamról, hogyha megéri akkor a végtelenségig is el tudok menni. Tartok még attól is, hogy ezt nehezítené hogyha egyre többet akarnék, jobban megszeretném.
Köszönöm előre is a véleménynyilvánításokat! :)
Ez sokáig nem működik - leamortizalja a kapcsolatot.
Az ember ugyanis lakva ismeri.meg a másikat - amikor rosszkedvű, rendetlen, ideges, stb.
Sem a buli, sem a hétvégék nem mutatják a valódi ént.
Márpedig egy családban nem minden nap ünnepnap.
Es van a "szomszédban" is ilyen nő, csak még nem vetted észre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!