Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik minek vannak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik minek vannak akkor kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem,hogy tisztelet a kivételnek!

De ismerősi kapcsolatoknál meg az enyémben is azt látom hogy komoly kapcsolatban együtt vagyunk de a pasim teljesen velem ellentétes kis p*csákra csorgatja a neten a nyálát.Teljesen átlagos lány vagyok van formás nagyobb mellem,fenekem,igényes vagyok nem gondolom hogy rosszul néznék ki.

És vannak a mai világban már átlagnak számító max 45 kilós kis bigék akik kirakják a mellüket,az erős smink elengedhetetlen meg legtöbbjük ugyan úgy öltözik.

Nem értem minek kell együtt lenni kapcsolatban a pasimnak velem ha tényleg ilyen nőket nézeget lájkol stb.

Oké nem vakságot fogadtunk,de ha nekik ezek a lánykák testszenek minek van velem?Mert barátnőnek jó vagyok de azért ezek a droid nők tetszenek neki?Annyit gondolkdok ezen kattogok rajta de már úgy vagyok vele kidobom mert ettől nekem csak az önbizalmam megy folyamatosan tönkre hogy pedig nem vagyok csúnya meg semmi...

2016. jún. 23. 08:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
25 leszek.
2016. jún. 23. 09:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne magadból indulj ki, a férfiaknak nemcsak a külső számít.
2016. jún. 23. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Én dobnám.Ha tisztel és szeret,akkor nem csinál ilyen tinifiús hülyeségeket.Én ezért nem lennék már hajlandó 25-30 alatti pasival összejönni,mert nekik még a kalandozás kell.És igazából még nekem is,nemis akarok komoly kapcsolatot még pár évig(volt már 2 hosszabb).

20L

2016. jún. 23. 10:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább átfogalmaznám a kérdést: TE minek vagy VELE kapcsolatban, ha ilyen?
2016. jún. 23. 11:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Ugyan ez nem segít, de átérzem a helyzetedet.
2016. jún. 23. 11:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Ugye érzed, hogy itt a legkisebb probléma a nyálcsorgatással van? Havi 2x30 perc szex? Magadnál vagy? Akit kívánok, azzal ezt a mennyiséget naponta lerendezem, nemhogy havonta...
2016. jún. 23. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

dobd a pasit és járj velem!

előnyeim:

- nem nézem a csajokat facebookon

- keresek annyit, hogy minden héten tudjak neked fagyit venni

- kb egy éven belül mérnök leszek, és akkor még több fagyira lesz pénzem

- heti többszöri együttlét, garantált elégedettséggel

- nem nézek focit, semmi más sportot sem

- nem ismerem az autómárkákat, nem foglak velük untatni

- tudok alap kajákat csinálni, mint pl a piritos kenyér, vagy pizza

- van elég műszaki ismeretem, hogy átkössek egy fénycsövet vagy újrapasztázzam a pc-d processzorát

- kevés alkoholt iszom

- nem dohányhom

- állatbarát vagyok

Ha ennyi még nem elég, küldök egy 196 oldalas könyvet ami minden kérdésedre választ ad velem kapcsolatban!

2016. jún. 23. 16:19
 18/19 A kérdező kommentje:

Utolsó elötti:nem csak érzem tudom is.Erre céloztam ,hogy ha érezném kìvàn nem érdekelne a nyàlcsorgatàs vagy legalàbb is nem zavarna ennyire .

Utolsó bocs de nem keresek pàrkapcsolatot :D de felviditott amiket ìrtàl xD

2016. jún. 23. 16:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem lassan szakításra érett lesz a dolog. :(
2016. jún. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!