Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy életiek meg ha párotok melle szülés után megváltozik?
Sajnos én így jártam. 4 hónapig szoptattam, màr 1.5 èves a fiam.
A mellem pedig olyan mint egy üres tejeszacskó.
Jelenleg nem állunk úgy anyagilag, hogy megcsinàltassam.
A férjem nem mondja, de úgy érzem zavarja őt.
2 évig szoptattam és csak a mellbimbóm lett nagyobb, kb mint egy áfonya. Ha változik valami rajtad az évek alatt, és ezzel te nem tudsz együttélni, akkor csináltasd meg. Ha a plusz kilók zavarnának mondanám, hogy tornázz, de ezzel nem lehet mit kezdeni, vagy elfogadod, vagy plasztika.
Nyílván nem tetszik a férfiaknak, de van aki elfogadja, és nem különösebben érdeklik a mellek, mert másra gerjed, es van olyan is, akit teljesen lelomboz. Azt kéne kideríteni a férjed mit gondol. Kérdezd meg.
Tökmindegy, hogy az itteni pasik mit mondanak, ha a férjed nem akad fenn ilyeneken, akkor ne izgulj miatta.
Viszont ha emiatt elhidegül, akkor írhatják itt sorban 40en, hogy nem zavarná őket, a te helyzeteden nem változtatna.
Beszéljétek meg otthon a pároddal...
#2-es vagyok, most miért kellett cefetül le pontozni? -Mert én mem feküdtem kés alá és volt önbizalmam és kitartásom formálni a testem?
Igen az enyém is olyan volt egy év után mint a kipukkadt lufi.Hirtelen fogytam, tejem már nem volt. Azután tornáztam sokat, abbahagytam minden hormont, mértékkel ettem cukrot és zsírt mert fehérjéből csak izom lesz, a mell meg zsírszővet.
Emelett ha rendszeres a szex az is sokat dob a dolgon.
Tehát gyönyörű kerek mellem lett, sajnálom ha a váladz nem hasznos.
Ott a sebész gyűjtsetek rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!