Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz lehet hogy lányokat csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet hogy lányokat csak lányok értik meg?

Figyelt kérdés
ezért nehéz a fiú és lány kapcsolat?
2016. jún. 29. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
pontosan,és ezért lesznek lezbik :)
2016. jún. 29. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Én már tényleg elgondolkoztam rajta, hogy leszbi leszek. :D
2016. jún. 29. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Részben igaz, de van, amikor még a lányok sem értik meg egymást.
2016. jún. 29. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Néha én sem értem a nőtársaimat, de a párom- aki 100%-ig heteroszexuális férfi- az esetek többségében megért engem, csak akkor nem, ha valójában én sem értem magam (vannak ilyenek is).

A fiú-lány kapcsolat nem a másik megértésének hiányából fakad, mert kellő kommunikációval ez áthidalható. Csak a kommunikáció minősége és mennyisége az, ami kívánnivalót hagyhat maga után, ha egy adott férfi nem ért egy adott nőt. Általánosságban meg nem lehet a női nemet érteni vagy nem érteni, mert mindenki másképp érez, gondolkodik, cselekszik, megérzéseid meg sejtéseid lehetnek arról, hogy mit miért csinál, de biztosan sosem tudhatod, amíg vele nem kommunikáltad ezt le.

2016. jún. 29. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én általában értem a nőket, de pont ezért nem akarok leszbi se lenni igazából. :D
2016. jún. 29. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elég sok valóságalapja lehet a dolognak, bár nyilván csak a saját és az ismeretségi köröm nevében beszélhetek.

Nagy általánosságban a nők jobban megértik a nőket (bár akad néhány kis különleges hópehely, akik lenézik a nőtársaikat, és csak férfi barátaik vannak, mert nekik "nem kell a drámázás". Na az ilyen nőket viszont nem értem.) de ez nem azt jelenti, hogy férfi és nő ne érthetné egymást.

Inkább az szokott probléma lenni, hogy egyesek nem is akarják megérteni a másikat. Láttam már olyat, hogy egy lány elvárta, hogy a pasija ugorjon minden szavára, aztán szó szerint megdöbbent, amikor a fiú kért tőle valamit. Olyannal is találkoztam már, hogy a lány még csak meg sem próbálhatta elmondani a problémáit a párjának, mert a pasi hihetetlenül lekezelő volt vele, és semennyire sem vette komolyan a lányt; mindig olyanokkal rázta le, hogy ne "hisztizzen", vagy "durcizzon", ahelyett, hogy végighallgatta volna.

Na így tényleg nehéz rendes kapcsolatot kialakítani a másikkal, de ha mindkét fél hajlandó normálisan kommunikálni, akkor nem számít, hogy nem ugyanahhoz a nemhez tartoznak.

2016. jún. 29. 15:28
 7/7 hollófernyiges ***** válasza:
56%
2016. jún. 29. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!