Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúk versus Rosszfiúk! A leszámolás. (? )
Ne legyetek már ennyire szűk látókörűek! Egy ember személyisége sokkal komplexebb, mint jó és rossz fiú kategória. Úgy látom ez a felnőtt kategória, de ez a kérdés és sok válasz mégis a tini kategóriába illik. Ezt nem rossz indulatból írom, csak ha mélyebbre ásnátok akkor észrevennétek azt, hogy valamibe mindig különbözünk a másiknál és ezt felnőttként már észre lehet venni.
Minden ember más, mikor megismerkedek valakivel akkor sosincs bennem az, hogy ez egy jó vagy rosszfiú, jócsaj, rosszcsaj hanem egy ember akinek megvan a saját személyisége, egyénisége, elfoglaltsága és cselekedete. Az, hogy mi tetszik a nőknek ennél sokkal komplexebb dolog. Vegyük azt pl, hogy valaki szereti a kelkáposztát én rühellem viszont szeretem a tökfőzeléket, de a másik ki nem állhatja, egyszerű példa, de dióhéjban a tetszés ilyen.
Szerintem felejtsétek el ezt a rosszfiú, jófiú badarságot és törekedjetek a férfiasságra, aminek az lenne a jó kezdése, hogy az ilyen nyugatról jövő, tinis hülyeségekkel leszámoltok és legyen egy normális személyiségetek.
Ésszerűnek. Én eléggé rosszfiúnak számítottam iskolában, egyes munkahelyen. Kekeckedőnek, 'visszapofázósnak', stb, stb, míg mindig csak jóért tettem ezeket. Gyengébbek megvédése miatt rengeteg konfriktusom volt. És a 'verekedős', tanárnak folyamatosan 'visszapofázós', szabályokat nem betartó kép eléggé rosszfiússá tett( környezet reakciójából mondom), míg én kizárólag csak egy helyes utat akartam követni s követtem is, kiálltam ésszerűség mellett, így mondhatbi én voltam a legnagyobb 'jófiú'.
Nos.., egyszerűen válaszolva, ez elég relatív, de ha nornális embert nézünk, csak is jófiú nyerhet, aki szeretethez jó, nem rendszerhez.
.... aztán jön a férfi aki mindent visz. A "fiúk" elhadakoznak, elrágódnak egymáson.
A férfitől nedves lesz a bugyi, kihozza a vadmacskát a visszafogottabb nőkböl is. Ugyanakkor egy percig nem aláz le senkit. Se a párját, se a környezetét.
A párom pont ilyen :D Első blikkre tartottam tőle, és olyan tipikus "meghúzom a nőket osztán továbblépek" típusnak tűnt kinézet alapján. Aztán megismertem, és kiderült, hogy tök szégyenlős lányokkal szemben, emellett hűséges, romantikus, végtelenül jószívű, stb stb :D
Nincs ezen mit ragozni, egyszerű az egész.
A természet elég okosan elrendezte ezt, a természetes szelekció miatt a nők szexuális értelemben ösztönösen a látszólag legerősebbekre, legjobb genetikai állományúakra, az alfahímekre gerjednek, márpedig az alfahímek azok, akik minden nőt megkapnak és megdugnak, és ezek bizony a rosszfiúk, és nem számít, hogy bunkók, hogy hűtlenek. Sőt, ezek épp az alfahím személyiségjegyek. Ők mmegtehetik, mert úgyis megkaphatják majdnem az összes nőt.
Persze a női vonzódásnak van egy másik aspektusa is, hogy biztonságot akar a gyerekeinek, itt jön képbe a jófiú, azaz a béta hím, akire rá tudja bízni magát és a gyerekeit, mert tudja, hogy a jófiúnak nincs más választása, mint egy nő mellett lehorgonyozni, és még azért is hálás.
Magyarul: gyereket csináltatni, azaz dugni a rosszfiúkkal akarnak, de a gyereket nevelni, együttélni meg a jófiúkkal. Ez van, nincsenek kivételek, ez a "program" fut a női agyban, és kész.
Mindenki fogadja el a szerepet, amit a sors neki osztott, változtatni úgysem lehet ezen.
Vagy lépjen ki a falkából, és legyen magányos farkas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!