Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök! Titeket meglep a párotok valami aprósággal?
Próbáltál már vele beszélni erről? Elmondtad, hogy elhanyagolva érzed magad, és emiatt aggódsz a kapcsolatotokért? Tud a kételyeidről, félelmeidről? Ha igen, akkor talán érdemes lenne utánanéznetek a szeretetnyelveknek is, hátha ő teljesen máshogy fejezi ki, ami felett te elsiklasz. Esetleg ismételjétek meg a beszélgetést.
Szülinapot, névnapot amúgy én is gyakran elfelejtek, nő létemre. De ezektől függetlenül is lehet kedvesnek és figyelmesnek lenni a másikkal szemben. Előfordul, hogy emlékeztetni kell rá a másikat, és egy jó kapcsolatban ilyenkor közösen kitalálnak valamit a felek.
25/n
4 éve vagyunk együtt. A névnapját, születésnapját, és egyéb alkalmakat soha nem felejtem el. És néha meg szoktam lepni kis apróságokkal ünnepnapokon kívül is. Nagyon tud örülni mindennek. Én pedig szeretem látni, hogy ilyenkor mennyire vidám az arca :)
De emiatt ne hibáztasd a barátodat. Más típus. A legjobb barátom sem tartja fejben az alkalmakat, el is felejti. De imádja a barátnőjét. Mindent megtenne érte.
Nem az ajándék adása, vagy nem adása fejezi ki a szeretetet.
33F
De ezt így elmondtad neki? Hogy már attól félsz, jobb lenne nélküle, mert elhanyagolva érzed magad? Tudja mekkora a tétje?
Csak azért kérdezgetem ezt, mert azzal, hogy annyit mondasz, ezt meg ezt szeretnéd, még nem biztos, hogy érti is, mi áll mögötte, mit jelent ez neked.
Amúgy lehet, valóban nem kéne ennyire kiszolgálnod. Nagyon kedves, figyelmes és tiszteletreméltó, hogy ilyen odaadó vagy, de az ember könnyen belekényelmesedik a jóba, és elfelejt tenni érte. Barátnőid vannak? Szoktatok néha eljárkálni? Kicsípni magadat, sminkelni, csinos ruhát, cipőt felvenno, csak mert jól esik úgy a tükörbe nézni, aztán elmenni a csajokkal valamerre? Nem flörtölésről, meg megcsalásról beszélek, de szerintem minden nőnek, még az alapjáraton fiúsabb stílusúaknak is, jól esik, ha legalább évi 1-2 alkalommal kicsípik magukat az általános viseletükhöz képest. Egyszerűen jót tesz az ember önbizalmának.
Amit leírtál teljes mértékben igaz az én párkapcsolatomra is.
Dettó ugyanez a helyzet,azzal a különbséggel hogy mi 7 éve vagyunk együtt és van egy 14 hónapos kisfiúnk.
Nem egyszer elmondtam neki hogy mindezek mennyire bántanak engem,végig hallgat és minden folytatódik ugyanúgy mint addig.
Nálunk már sokkal nagyobb problémák is vannak és én most jutottam el arra a pontra,amitől te még csak félsz.
Egyedűl érzem magam!
Remélem nálatok másként alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!