Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen háttérzenét ajánlanátok a barátom névnapi videója alá?
A barátomnak pár hét múlva névnapja.:) ASrra gondoltam, hogy csinálok neki egy videót (is), ami abból fog állni, hogy a közös képek mennek egy szép zene alatt. Tudnátzok ajánlaniu nekem ilyen szép zenéket?:) Köszi előre is:)
17/L (a barátom 18/F)
Csakis Arch Enemy xD
Vagy valami csöndes kis NGOHT
Ruzsa Magdi Gabriel c. szám szép ,de én azt tanácsolnám hogy olyan stilust válassz ami neki tetszik netán a kedvenc száma..
19\f
Ha repper akkor:
Mentha- Tűréshatár vagy Paranormal Attack - Be with you
Szép számok xD
Szia!
Pontosan nem értem milyet szeretnél ezért itt egy pár:
Sean Kingston- Im At War- ez nem akkora "feka zene" de viszont szerelmes hangulatú
Jay Sean - Down ft. Lil Wayne- ez hasnló az előzőhöz
Eminem - Beautiful- ez már inkább rap de ez egy fokkal kevésbé romantikus
50 Cent - Still Will ft. Akon- ez nem romantikus témájú viszont jó szám
Flo Rida ft. Kesha - Right Round Lyrics- ez már kissé régebbi ha az olyat szereti(azért csak 1 éves)
Riddler - Kicsimnek- szerintem zeneileg kevésbé jó de legalább magyar ha ő magyar zenét szeret
Fort Minor - Believe Me- ez talán akkor hogyha nem ért angolul mert a szövege nem éppen romantikus(helyenként a szakításról szól)de mindenesetre hangulata romantikusnak mondható és jó szám is
2Pac - Changes- végül ezt ajánlanám mert sajna semmi köze a szerlemhez:( de ha a barátod rap-et hallgat... ez a valaha volt legjobb előadótól van
Most ennyi jutott eszembe, remélem segítettem.
ui.:Remélem nem gond hogy inkább külföldit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!