Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Tinderre be lehet lépni...

A Tinderre be lehet lépni egyáltalán a telefonszám megadása nélkül? Akármilyen módszerrel próbálok belépni, mindig kéri, pedig korábban be lehet lépni anélkül is. Mindig írják, hogy üzenetküldési díjak kerülhetnek felszámításra. Milyen összeg lehet?

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Én anno a facebook idmmal regiztem, az is kér telefonszámot? (már ha van facebookod persze)
2020. jún. 4. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, bármivel (Facebook, Google) lépek be.
2020. jún. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Facebook Messenger: csak telefonszámos regisztráció lehetősége él még, vagy mindenképpen kell Fb fiók is?

Ha valaki csak és kizárólag a Messenger-t szeretné használni, van lehetőség oda csak és kizárólag telefonszámmal regisztrálni, vagy már nincs e lehetőség? Facebook fiókot nem szeretne létrehozni az illető. Jó lenne ha még élne a telefonszámos regisztrációs lehetőség.

IPhone telefonomon kontaktlistában iPhone telefonnal rendelkező partnereimet hogy találhatnám meg? (bővebben lent)

Nem tudom, kivel lehet FaceTime-n keresztül beszélni vagy iMessage üzenetet küldeni (bár ez utóbbi detektálja ha küldhető az üzenet iMessage formában - de nem biztos, volt már iPhone felhasználó, akinek sima üzenetként ment el az üzenet és nem iMessage...

Felváltva két SIMkártyát szeretnék használni, kártyacsere után mindig újra kell regisztrálnom WhatsApp-ot és Viber-t az adott telefonszámra?

Tehát mivel mindig csak a készülékben lévő SIM telefonszámával képes működni ezért gondolom: újra kell regisztrálnom minden csere esetén... Vagy ez nem így van?

Hogy működik az üzenetküldés Viberen?

Ha rendes kontaktként kiír valakit, akkor annak is van Viber-e, ugye? Vagyis, ha írok neki, azon keresztül kapja meg. Tehát tuti nem lesz belőle mondjuk sms, vagy ilyesmi. Jól értem?

Melyik mobilos üzenetküldő szolgáltatás nyújt anonimitást?

Sziasztok! Nemrég elhatároztam, hogy regisztrálok társkereső oldalakon (társkeresés céljából :) ). Akikkel sikerül beszélgetnem, azonnal Facebook, vagy Viber, WhatsApp elérhetőséget kérnek, viszont így ismeretlenül nem igazán szeretnék ilyen személyes információt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!