A Tinderre be lehet lépni egyáltalán a telefonszám megadása nélkül? Akármilyen módszerrel próbálok belépni, mindig kéri, pedig korábban be lehet lépni anélkül is. Mindig írják, hogy üzenetküldési díjak kerülhetnek felszámításra. Milyen összeg lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha valaki csak és kizárólag a Messenger-t szeretné használni, van lehetőség oda csak és kizárólag telefonszámmal regisztrálni, vagy már nincs e lehetőség? Facebook fiókot nem szeretne létrehozni az illető. Jó lenne ha még élne a telefonszámos regisztrációs lehetőség.
Nem tudom, kivel lehet FaceTime-n keresztül beszélni vagy iMessage üzenetet küldeni (bár ez utóbbi detektálja ha küldhető az üzenet iMessage formában - de nem biztos, volt már iPhone felhasználó, akinek sima üzenetként ment el az üzenet és nem iMessage...
Tehát mivel mindig csak a készülékben lévő SIM telefonszámával képes működni ezért gondolom: újra kell regisztrálnom minden csere esetén... Vagy ez nem így van?
Ha rendes kontaktként kiír valakit, akkor annak is van Viber-e, ugye? Vagyis, ha írok neki, azon keresztül kapja meg. Tehát tuti nem lesz belőle mondjuk sms, vagy ilyesmi. Jól értem?
Sziasztok! Nemrég elhatároztam, hogy regisztrálok társkereső oldalakon (társkeresés céljából :) ). Akikkel sikerül beszélgetnem, azonnal Facebook, vagy Viber, WhatsApp elérhetőséget kérnek, viszont így ismeretlenül nem igazán szeretnék ilyen személyes információt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!