Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok csajok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok csajok olyan férfival, akinek csak érettségije van?

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 07:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha rendesen dolgozik és eltartja magát, nem élősködni akar, akkor igen. De én inkább barátságot keresek, az kevésbé rizikós.
2021. máj. 11. 09:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Már nem.
2021. máj. 11. 09:01
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező! Te leállnál egy olyan lánnyal akinek csak 8 osztálya van??
2021. máj. 11. 09:02
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Én hozzáállásom 18 évesen: A végzettség, meg a pénz nem számítanak, ha két ember igazán szereti egymást, akkor ez nem lehet akadály közöttük.

Férfiak hozzáállása: Hogy mi, egyetem? Jaj, ne legyél annyira oda magadtól, attól még segghülye vagy, én ismerek olyan *blablabla szokásos duma* és ő jobban keres nálad érted??? Senki vagy, érted???? ÉRTEEEEED?? Nem a pénz alapján kéne megítélni az embereket, de te egy senki vagy, mekiben fogod sütni a krumplit. Hahaha. Csípőset is kérek bele.

2021. máj. 11. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáállásom 18 évesen: nem számít semmi, csak a szerelem, gyere majd én megmentelek, felemellek.

Eredmény: szívás minden fronton.

2021. máj. 11. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? A tapasztalataim után inkább nem.
2021. máj. 11. 12:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Amíg nem a belső értékeid érdekli addig felejtős is."

Pont belső ertek, ha valaki tanult, képzett, többet akar annál, mint pizzát kihordani.

2021. máj. 11. 12:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ha legalább érettségije van, az a műveltség alap fokát megadja, és mellé legyen valamilyen szakmája.
2021. máj. 13. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem. Sokat társkeresőztem, és egyszerűen nem jön be az ha nincs intelligenciája, főleg egy férfinak.

Jó, itt most csak randizásról van szó, látom, de minden olyan próbálkozásom, amelyiknél a csávó egyetem közelében sem volt, akaratlanul is szörnyen elbukott. Én is diplomás leszek pár hónapon belül, tudom mennyire kicserélik az embert ezek a megpróbáltató évek. Úgyhogy nem.

2021. máj. 15. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!