Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok csajok olyan férfival, akinek csak érettségije van?
Én hozzáállásom 18 évesen: A végzettség, meg a pénz nem számítanak, ha két ember igazán szereti egymást, akkor ez nem lehet akadály közöttük.
Férfiak hozzáállása: Hogy mi, egyetem? Jaj, ne legyél annyira oda magadtól, attól még segghülye vagy, én ismerek olyan *blablabla szokásos duma* és ő jobban keres nálad érted??? Senki vagy, érted???? ÉRTEEEEED?? Nem a pénz alapján kéne megítélni az embereket, de te egy senki vagy, mekiben fogod sütni a krumplit. Hahaha. Csípőset is kérek bele.
Hozzáállásom 18 évesen: nem számít semmi, csak a szerelem, gyere majd én megmentelek, felemellek.
Eredmény: szívás minden fronton.
"Amíg nem a belső értékeid érdekli addig felejtős is."
Pont belső ertek, ha valaki tanult, képzett, többet akar annál, mint pizzát kihordani.
Nem. Sokat társkeresőztem, és egyszerűen nem jön be az ha nincs intelligenciája, főleg egy férfinak.
Jó, itt most csak randizásról van szó, látom, de minden olyan próbálkozásom, amelyiknél a csávó egyetem közelében sem volt, akaratlanul is szörnyen elbukott. Én is diplomás leszek pár hónapon belül, tudom mennyire kicserélik az embert ezek a megpróbáltató évek. Úgyhogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!