Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy valaki úgy szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy valaki úgy szerelmes lesz hogy nem is találkozott még a másikkal?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki pár napja chatel egy sráccal és nagyon kijönnek, de a fiú már olyanokat írkál lenne munkából pl hogy szívesebben lenne inkább mellette, meg hogy rengeteget gondol rá és nagyon örül hogy megismerhette, szíveket küld neki stb

Mint aki totál belezúgott

Megeshet hogy pár nap alatt tali nélkül szerelmes lesz a srác? Nekem nagyon fura és féltem kicsit a barátnőm, elég tapasztalatlan

Emellett a srác elég helyes, izmos, sokmindenkit találna...

2023. márc. 15. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Hülyíti csak,kell az ingyen lyuk
2023. márc. 15. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne menj ilyenbe bele.

Ez csak kezdeti fellángolás.

2023. márc. 15. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Velem is rengetegszer volt ilyen.

Képeken látott aztán egyből mellettem akar lenni, nagyon pici figyelmesség.

Majd utána egyből jött hogy kényeztetne aztán dugna.

Miután rájöttek, hogy nem vagyok ebben partner egy idő után leléptek.

Egyik sem maradt itt.

2023. márc. 15. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Szoktam én is ilyeneket olvasni lányoktól, írni is nekik. Ha van chaten minden nagyon jó. Nem kell ezeket szó szerint érteni, inkább bók félék.
2023. márc. 15. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
4es! Ha chatelés közben nagyon jó összhang van*
2023. márc. 15. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Nyílván tényleges szerelemről nem beszélhetünk, de persze megeshet egyfajta téves vonzalom.

Az ismerkedés legelején, amikor még nem tudunk túl sok mindent a másikról felszínesebb dolgokon kívül hajlamosak vagyunk arra hogy kiegészítsük a valós információkat kitaláltakkal. Az egyik fél fejében ki fog alakulni egy kép a másikról, ami nagyban eltérhet a valóságtól. Az általa kitalált személybe lehet valaki szerelmes, de semmiképp sem a valósba. Csak könnyű összekeverni a kettőt.

Én fiatalkoromban voltam pont ugyanilyen, sok olyan személy volt akit megkedveltem így. A fejemben mindenféle tulajdonságot adtam nekik, amiknek nem volt valóságalapja. Nyílván hamar kiábrándultam miután kiderült hogy hoppá, a fantáziálgatásaim nem is olyan valósak:)

2023. márc. 15. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem szerelmes, hanem mielőbb meg akarja dugni.
2023. márc. 15. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, de ez a pár napos nagy szerelem, nagyon gyanús….
2023. márc. 16. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!