Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezek egy férfival a neten, de nem akar képet küldeni magáról. Mit tegyek, talizzak vele vagy sem?
Két lehetőséged van:
1.) Hagyod a fenébe, mert manapság tényleg _NINCS_ olyan, hogy valaki ne tudjon készíteni és feltölteni magáról legalább egy nyamvadt képet, szóval ez a terelés már eleve nagyon gyanús.
2.) Találkozol vele és megnézed magadnak élőben (lehetőleg valami jó forgalmas helyen, a biztonság kedvéért) - és ha kiderül, hogy valóban egy Quasimodo, akkor AZONNAL faképnél hagyod, és távozol. Miután ő nem volt tisztességes veled szemben, neked sem kötelességed pusztán illemtudásból szenvedni vele legalább egy ideig; AZONNAL is otthagyhatod és távozhatsz.
igen,csak én nem merek senkit faképnél hagyni...:(
az olyan bunkóság lenne
volt már benne részem hogy küldött egy pasi képet,de élőben sokkal rusnyább volt,őt sem mertem otthagyni,inkább szenvedtem vele 2 órát ...:(
Szia!
Szerintem se találkozz vele. Nem tudom, hallottál e arról az esetről, hogy neten megismerkedett egy lány egy férfival, találkoztak, a férfi pedig meggyilkolta a lányt (lehet meg is erőszakolta előtte, nem tudom pontosan). Tehát ennyit erről. Ez az "ügy" is eléggé sántít, hogy nem akar még képet sem küldeni. Nem akarlak megijeszteni, de jó, ha dolgokról! Én nem bíznék meg benne egyáltalán!
De, ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz!
23/Nő
09.19-es vagyok!
*Jó, ha tudsz dolgokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!