Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért mondja egy férfi,ha ő panaszkodik hogy évek
óta egyedül van?
Figyelt kérdés
Adott egy 40 éves elvált pasi,gyereke is van,nem vele él. Már régebben is (másfél éve) udvarolt nekem,csak nem tartott sokáig,mert egyenesen megmondtam neki hogy nem tetszik. 1 hónapja egy üzleti ügy miatt hetente találkozunk, és megint udvarol, viszont ma felhívott és kijelentette,hogy szerelmes, és kihangsúlyozta hogy nála 3 hétig van esélye innentől egy nőnek,addig el kell dönteni,hogy akarják e komolyan vele,vagy nem. Ilyenkor ideges,vagy mi zajlik le egy férfi agyában?
Ezzel a mondattal abban a pillanatban vágta el magát nálam, nem kell hozzá 3 hét, hogy eldöntsem. Be is fejezhetjük a telefonálást. :-D Istenem de gáz.
tegnap 21:11
4/18 JackDanielsz válasza:
Azért mondja mert bunkó és azt hiszi ezzel döntésre kényszerít. De kit érdekel, hogy ő miféle saját maga által megfogalmazott törvényeket kreál? Mert ugye téged meg pl nem érdekel egy pasi aki már nyomás alá akar helyezni holott még nem is kezdődött semmilyen kapcsolat köztetek.
És igen, minek filózol rajta ha esélye sincs? Nem mindegy? És pasi vagyok.
tegnap 21:14
5/18 A kérdező kommentje:
Nem filózok rajta,csak furcsa volt,hogy nem témába vágott,és ezt így felvázolta. Azért kérdeztem hogy ez ilyenkor idegből jön? Mert nem értem. Nekem ez nagyon idegen,hogy egy 40 éves férfi úgymond "eldicsekszi" hogy szerelmes,és nála csak 3 hét gondolkodási idő van.
tegnap 21:29
6/18 anonim válasza:
Most képzeld el, milyen szerelmes lehet belé az a nö, akinek 3 hétig gondolkodnia kell ezen a nagyszerü ajánlaton.
tegnap 21:42
7/18 JackDanielsz válasza:
Ki kellett volna nevetni. Ő, aki évek óta nincsen senkije és ő ad ultimátumot? Akkor boldog 3 hetet kívánnék neki a várakozásban és a további egyedül töltött években. Vegye már magát észre!!!
tegnap 21:45
8/18 A kérdező kommentje:
6# és milyen igaz
tegnap 21:48
9/18 anonim válasza:
WTF??? Alapból k.rva messzire elkerülném az olyan embert aki még létre sem jött a kapcsolat de máris mindenféle ultimátum-szerűséget ad. Mintha őkelme a világ közepe lenne akiért aztán nagyon teperni kell, szedd össze magad villámgyorsan mert lemaradsz róla mint az akciós krumpliról.
Egy nárcisztikus, követelőző, instabil figura. Még te teperjél utána vagy mi??? (de gyorsan ám, mert 3 heted van :D )
Szerintem egy döntést hozz meg, de gyorsan: köszönöd a remek ajánlatot, de inkább viszlát! (ne lepődj majd meg ha hirtelen bevágja az óvodás durcás döncikét, de ez a típus már csak ilyen, ha őfensége fantörpikus ajánlata után valaki nem kap azonnal az a szemében azonnal egy szemét mocskos k...rva)
tegnap 21:59
10/18 anonim válasza:
Szóval ja, szerinted miért van egyedül??? Na az ilyen "remek" személyisége miatt, amikor kivillantja az igazi foga fehérjéjét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!