Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt miért mondja egy férfi,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért mondja egy férfi,ha ő panaszkodik hogy évek óta egyedül van?

Figyelt kérdés
Adott egy 40 éves elvált pasi,gyereke is van,nem vele él. Már régebben is (másfél éve) udvarolt nekem,csak nem tartott sokáig,mert egyenesen megmondtam neki hogy nem tetszik. 1 hónapja egy üzleti ügy miatt hetente találkozunk, és megint udvarol, viszont ma felhívott és kijelentette,hogy szerelmes, és kihangsúlyozta hogy nála 3 hétig van esélye innentől egy nőnek,addig el kell dönteni,hogy akarják e komolyan vele,vagy nem. Ilyenkor ideges,vagy mi zajlik le egy férfi agyában?
tegnap 20:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az 1. akár nő, akár nem, én férfiként is megkérdezem:

De ha nem tetszik,mi a kérdés?!?!???

értelmetlen fingreszelés ezen filózni, hogy mit gondol, hogyha hidegen hagy.

tegnap 22:43
 12/19 A kérdező kommentje:

"értelmetlen fingreszelés ezen filózni, hogy mit gondol, hogyha hidegen hagy."

De az értelmes,hogy te azon filózol,hogy én miért filózok,ugye?

tegnap 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Én filózok? én írtam egy bekezdésnyi kérdést olyanról, aki nem érdekel?
tegnap 22:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Már a másodikat teszed fel,ha nem vennéd észre. Tényleg ennyire érdekellek?
tegnap 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
bekezdésnyi értelmetlen kérdést írsz ki olyanról, aki nem is érdekel téged és még neked áll feljebb, ha megemlítik neked hogy értelmetlen volt a kérdés.
tegnap 23:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Nincs mi feljebb álljon, és ha lenne se miattad állna. Férfi létedre nem szégyen így vergődni egy fingreszelésen?
tegnap 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Hát pedig te akadsz ki a visszakérdezésünkön😂

A nem alapú shamingelést meg még gyakorold . 2.kommentednél se jött ki jól hogy a másik nemére mutogatsz, ahelyett hogy feldolgoznád a visszajelzést

tegnap 23:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem kiakadok, csak nem szoktam tapsolni mikor valaki ennyire magabiztos a saját értetlenségében.
tegnap 23:41
 19/19 anonim ***** válasza:

S 3 hét elteltével már nem lesz szerelmes?

Nyilván sürgetni, zsarolni akart a válasszal és kanos.

Gáz!

ma 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!