Szeretnék odamenni, de nem tudom, mit mondjak. Tipp, ötlet, tapasztalat?
Van egy fiú, aki másik suliba jár, mint én és tetszik. Élőben még nem beszéltünk, de neten már igen. Jövőhéten sulidisco lesz náluk. Szeretnék odamenni hozzá, beszélgetni. De nem igazán tudom, hogy mit mondjak. Lehet,hogy fel sem ismer.
Ötletek? Tippek? Tapasztalatok?
Ja és szerintetek milyen ruhát vegyek fel?
14L

válasza:

válasza:Ha beszéltek előtte említsd meg neki hogy majd ott tali vagy majd ott dumálunk vagy ilyesmi így már tudod a reakcióját és neki sem lesz meglepő, számít rád, meg fog ismerni.Amikor odamész meg lazán Szia/Sziasztok mi a helyzet/jó a buli?Aztán ne aggódj kialakul...ha esetleg nincs témája mond azt húú ez a kedvenc számom gyere táncoljunk ;) (de tényleg jószám legyen:D:D)
Ruha ügyben pedig valami csinit, cicanaci csizmával(magassarkú is jó bár lehet hideg lesz:S) és valami csini csillogós felső :))
köszi a kommentet!
sajnos elmarad az egész:/ de majd máskor:)
Kapcsolódó kérdések:
Online-ra gondolok, ahol a lehetőségekhez képest megpróbálják kiszűrni a kamuzókat és tényleg komoly kapcsolatot keresők vannak rajta. Van egyáltalán? Milyen lehetőségeim vannak?
Szóval szüleim sajnos elég sokat tartózkodnak itthon, anya 13ig dolgozik csak, faterom már jóval tovább, de mindig napjában többször is hazaugrik 5-10 percre (céges ügyek intézése stb.). Van egy lány akit ők egyáltalán nem ismernek, a lánnyal 4-5 éve ismerjük egymást,...
Gondolok például a villamosokra. Mindig úgy járok, hogy ha néz egy fiú, csak a szemem sarkából látom, és nem merek ránézni egészen addig, ameddig minimum háromszor rám nem pillantott. Akkor is csak félve, mert mi van, ha mellettem figyel valamit. Azért lehetek ilyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!