Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az utalás randit jelent ugye? Amugy miért igy irja miért nem kérdez rá konkrétan, hogy eljössz velem ismét randizni?
van egy srác, ő 19 én 18vagyok.
szombaton randiztunk..:) nagyon jóvolt de nem csókolt meg.
most irta msnen hogy most szombaton is csinálni kéne valamit... de kettesben nem pedig a haverokkal:)
dede mindegy:)
jahj ugy örülök, olyan jóóóóó:)))
óóóóde édes:) tavaly én is ennyi vtam, meg a pasi is, mikor összejöttünk, és csak a harmadik randin csókolt meg (szal ezen ne aggódj). meg is lepődtem, azt hittem már, hogy nem akar, de csak félénk volt a drága:)
Sok boldogságot kívánok nektek:)
Igen randit !
Mert még új vagy neki, és kicsit fél a választól, és a személyességtől.
Szerintem jól tette, hogy nem csókolt meg. Ezzel nem tűnik számodra rámenősség. Bár lehet te meg azt szeretnéd, de az értékesebb, ha komolyan gondlja, és óvatos, később aztán mehet mindenféle. Ne sértődj meg, ha a másodikon sem fog megcsókolni, nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki. Ha meg igen, azt látni fogod rajta.
Tőlem addig nem kapnál csókot, míg biztos nem lenne a kapcsolatunk, nem pedig csak találkozgatás lenne.. Szóval emiatt ne izgulj, biztos vannak hasonló emberek, mint én, bár én azért néhány évvel idősebb fejjel gondolom így.
Randira pedig szerintem nem nyíltan szokták elhívni a mátkát..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!