Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a női bullshit dumákról és félrevezető dolgaikról manapság?
Mivel a kérdés elég összetett ezért kifejteném az én egyik esetemet. Tehát a következő lenne:
Kb 1-2 éve amikor mentem fősulira órára a busz megállóban egy csajra lettem figyelmes aki folyton engem stírölt, de eleinte nem vettem komolyan. Később a dolog kiváncsivá tett és a végére akartam járni és a legközelebbi találkozáskor leültem mellé a buszon és beszélgetni kezdtünk. A csaj nagyon adta alám a lovat meg nagyon sok mindenről eset szó, így jogosan gondoltam hogy sínen van a dolog és érdekeljük egymást. Amikor megérkeztünk a végállomásra és leszálláskor meg is kaptam a névjegyét az elérhetőségeivel, de még közösen vezetett az utunk a metróval 1 megálló erejéig, ám ekkor jött a csattanó. A csaj jól becsomagolt dumával a következőt félmondatot ejtette el amíg vártunk a peronon:"jaj de jó, jövő héten találkozom a finn pasimmal". Mondanom sem kell hogy ez kissé felbaszott eleinte és nem tudtam-e hogy röhögjek-e inkább a dolgon. Széles mosollyal pár semleges jellegű mondatot váltottunk a metrón majd elköszöntem tőle. Ti minek értékelnétek ezt a szituációt?
Volt már egy pár nőm és tudom hogy milyen az amikor egy csaj úgy stíröl hogy bejössz neki. A helyzet akár egy randinak is beillett volna, de igazából az a kérdés vagy érdekesség, hogyha fejben netán eldöntötte hogy skippeli a témát, akkor minek ad névjegyet?:D Női logika tehát teljesen sosem fogom megérteni :D Bár megtanultam a három legcélravezetőbb kifejezést, ha valamilyen oknál fogva utalás kerül a meglévő pasira
1. "na és?"
2. "kit érdekel? nem a pasidra vagyok kiváncsi hanem rád"
3. "shit happens"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!