Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan találhatok "magamnak" csajt/lányt?
Figyelt kérdés
Tudom 100000 ilyen és ehhez hasonló kérdés van de én szeretném ha nekem is válaszolnátok.
szóval egy elég visszahúzódó srác vagyok, és tisztában vagyok azzal is hogy nem vagyok semmilyen szempontból "jó pasi". szóval az lenne a kérdés hogy egy "ilyen" alapból nem sok eséllyel rendelkező fiútól mit várnak el a lányok, milyennek kéne lennem és hol? (főleg lányok válaszára lennék kíváncsi)
előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)
2011. okt. 16. 20:17
11/11 anonim válasza:
légy megnyerő: találj hobbit, legyen saját véleményed a dolgokról, legyen egyéniséged és személyiséged, merd vállalni önmagad, amit ugye nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. A legnagyobb probléma mindenképpen az ha nem tudsz beszélni egy lánnyal meg bánni vele. Akkor már előrébb vagy, ha a lány nem érzi melletted nyomasztva magát, ha oldod a feszültségét, és nem fokozod. És bizony, ha nem tudsz határozott lenni könnyen lehet hogy a lányt is elbizonytalanítod, ha szorongsz, abból semmiképp nem jöhetsz ki jól, mert a lány is kellemetlenül érzi magát. Annyit megtehetsz hogy ápolt vagy és megpróbálod a legtöbbet kihozni magadból, még ha az több energiádba is kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!