Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁnyok! Miért nem tudok hozzátok közelíteni?
EGyszerűen félek a nekem tetsző lányoktól, nem merek velük úgy nyíltan akármiről vagy akármit beszélni és emiatt néhány helló, szia, hogy vagy, milyen volt a napod stb görcsös és unalmas kérdés után elakadok és nem tudok úgy dumálgatni, mint a fiú haverjaimmal.
Állandóan parázok, hogy mit gondol rólam a lány, ha ezt írom vagy, biztos bénának tart, ha ezt gondolom vagy esetleg durván lekoptat.
Segítsetek lányok, valaki tudna nekem segíteni, hogy tudjak veletek is úgy dumálgatni, mint a fiú barátaimmal, lennétek a lány barátaim és gyakorolnánk a közös beszélgetéseket?
Hogy mit lehet egy lánnyal beszélni, kérdezni, ami nem égő és nektek is érdekes téma esetleg stb.
Nagyon hálás lennék a segítségért, aki hajdú-bihari az élőben is segíthetne az élő beszélgetéseknél.
Valahol olvastam, hogy lányokkal kéne haverkodnom és ez sokat segítene abban, hogy jobban közelebb tudjak majd kerülni más lányokhoz is, akik tetszenek nekem.
Ismerd meg magad, akkor már előrébb leszel, ez sok kapcsolat alapja;)
Sokszor segíthet, a helyszín, a környezet, a körülmény amiben éppen jelen vagytok, az is lehet a téma.
Mindenki lelki állapotáról árulkodik valami, az arca, a testbeszéde, ha érdeklődsz az érzelmi világa iránt, lehet közelebb kerülsz a szívéhez;):)
Ha nem beszélsz csúnyán, és a kérdésed során leírtak alapján erre lehet következtetni, az már jó, én ki nem állhatom, ha valaki, főleg, ha egy fiú velem szemben ronda kifejezéseket használ ( bár ez ritka )
És ne felejtsd el, akármilyen szíved hölgye, ő is ember, mint te!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!