Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szinte minden csajnak barna haja?
Alig látok feketét-szőkét...10 ből 8 lánynak barna a haja.
Most ez a divat, vagy én lakok rossz helyen?
Szerintem ne szégyelljétek a hajatokat barna hajúakat!! Egy szőkére azt mondják tuti hülye, plázacica lesz belőle.. egy barnára meg hogy okos, szép... én nagyon világos szőke vagyok, és nagyon nem szeretem.. :S
15/L
Barna a hajam, és nem a divat az oka, hanem a gének...
Sosem festetném be, akkor sem, ha egy férfi se találná vonzónak. Ilyennek születtem, így kell elfogadni.
Ugyanígy hiába az ápoltság része a barna bőr, a hófehér bőröm nekem tetszik, úgyhogy se napozni, se szoláriumba járni nem vagyok hajlandó. Hagytam már faképnél idióta pasit, aki megkérdezte, mikor megyek szoláriumba...:D
...genetika :PP ha meg befestik az lehet h azért van mert a szőkéket néha lenézik...:PP bár én is barna hajú vagyok, tehát nem tudhatom de alapból a genetika, kül meg nem annyira divat a szőke, meg a fekete. ez is közre játszhat.
L/14
Ja ,engem is bánt.
Mert nekem a vörös hajúak a gyengéim , és abból szinte alig van itt a környéken .Nagyon szép szín :) De a barna is szép :) de a vörös a favorit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!