Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utasítottak már vissza? Hogy viselted?
Már sokszor. Minél többször kapod, annál kevésbé esik rosszul. Egy idő után már csak szúnyogcsípés.
22/F
A török szultánokat is vissza lehet utasítani, lásd:
Amúgy leginkább úgy lehet túllépni a visszautasításon, hogy az ember arra gondol, milyen rengeteg nő van még a világon.
úgy utasított vissza, hogy előtte úgy viselkedett, hogy én leszek a következő. ölelgetett, simogatott, puszilgatni próbált. mikor egyszer viszonoztam egy ölelést, már nem akart. szex lett belőle, kapcsolat nem.
a másik szintén úgy utasított vissza, hogy szex volt, amit ő kezdeményezett (és sokáig tartott, mire összejött neki.)
s igen, szarul estek. felemásan éreztem/érzem magam miattuk, mert az elsővel most is tartom a kapcsolatot, szex nincs már pár éve (külföldön vagyok, ő otthon),
na, elment mielőtt végeztem volna. szóval, külföldön vagyok, ő otthon. szar, hogy nem vállalt, de az ágyban jó voltam neki.
a második is felemás, mert ott is ő kezdte, aztán ő utasított vissza, aztán hét évvel az eredeti események után írt egy emailt, hogy találkozhatnák valahol, meglátjuk, mi sül ki belőle. na most ezt vegyem annak, hogy elfogadott volna? de akkor meg kapcsolatban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!