Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke debreceni lányok nektek milyen pasi jön be? A bulizós kigyurtminden hétvégén piázós? Vagy a normálisak is?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 10:54
1/10 anonim válasza:
16 an vagyunk barántnők. Mind szőke. Mind debreceniek. 6nak a bulizós, 6 nak a normális
2/10 A kérdező kommentje:
Azt megnézném :D
2012. júl. 22. 11:30
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, mert szőke vagyok :D
De érdekeljük így is a kérdezőt, nincs ezzel gond :)
5/10 anonim válasza:
ennél frappánsabb választ nem is adhattál volna!:D
ott a pont:D
6/10 A kérdező kommentje:
Hàt na épp nem a számokkal voltam elfoglalva :D
az érdeklődésem más irányba figyelt :)
2012. júl. 22. 12:27
7/10 anonim válasza:
Mást nem is leht várni tőled, aki ennyire a külsőségekkel van elfoglalva, és azt hiszi hogy hajszíntől függ, hogy kinek , mi jön be....
8/10 A kérdező kommentje:
Mivan ?
Nekem a szőkék jönnek be. de a belső is ugyan olyan fontos mint a külső sőt még fontosabb! sajnálom hogyha félre értetted !
2012. júl. 22. 12:51
9/10 anonim válasza:
Lányok, akik debreceniek! Nekem nem gond, ha nem vagy szőke sem, de jellemre legyél frankó és akkor szerethetjük egymást! :P
10/10 A kérdező kommentje:
Végülis a hajszin mind1. az előttem szólónak adok igazat csak valahogy a szőkék jobban bejöttek eddig.
2012. júl. 23. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!