Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az összes szép lány tudatában van annak, hogy ő mennyire szép és ezért egy sincs közöttük, aki ne koptatna le vagy lenne érdektelen egy átlagos srác felé, aki ráír facebook-on?
Jó, hát ha már így szóba került csak leírom. Volt már velem nem is egyszer, hogy egy ismeretlen lány rám írt, mert helyesnek tart, egyedüli probléma a távolság vagy az volt, hogy nem volt az esetem külsőre vagy jellemre a lány. Ezért kezdtem el én is azt, amit ezek a lányok is csináltak, na, ha ők ráírnak ismeretlen fiúkra, akkor én miért ne írhatnék ismeretlen lányokra. De úgy látszik a lányok sokkal elutasítóbbak zárkózottabbak, mint a fiúk az ilyen féle ismerkedés kezdeményezésére. Egyébként éns em neten akarok ismerkedni, hamar átvinném személyesbe a dolgot, de mivel egyből jönnek az elutasítások a lányoktól, így erre nem sok esély van.
Igen, szerintem ronda vagyok, hiába volt már, hogy nem egy ismeretlen lány helyesnek tartott, ahogy fentebb írtam, de én sosem fogom magamat helyesnek tartani, mert nem úgy látom és volt már 2-3 lány is, aki nyíltan lerondázott. Az egyik talán csak sértésnek szánta, mert másképp nem tudott megbántani, de 2 lány szemében biztos, hogy ronda vagyok és én ez alapján gondolom, hogy a lányok 99%-nak is rondának számítok akkor.
Figyelj Kérdez, én magamról meséltem, és mondtam, hogy tőlem függetlenül másoknak lehet szimpatikus ez az ismerkedési mód, a válaszom csupán egy indokot sorolt fel a lehetségesek közül.
Viszont a kérdésemre nem válaszoltál....
# 12/12
Nem fogom beismerni, hogy ronda fiúként az örök boldogtalanság a sorsom, én is szeretnék olyan barátnőt, aki külsőre és jellemre is vonzó a számomra, de ehhez nehogy azt hidd, hogy olyan nagyon szuper nőnek kell lennie az illetőnek. Csak egy átlagos nap nem is egy lányt látok, aki bejön külsőre, a kérdés, hogy jellemre is megfelelne-e?
"kit valamilyen úton megismertem és akibe szépen beleszerettem, minden előzetes egyeztetés nélkül."
Ergo ehhez is BATÁR NAGY SZERENCSE kell. És még ott is 100%-os teljesítmény kell ezernyi buktató között. Mondom én, hogy a legnehezebb dolog a világon. A jogsi a második legnehezebb.
Ehhez szerencse kellene? Ahhoz, hogy a sok férfi közül, akikkel a mindennapok során megismerkedem, valamelyikbe beleszeressek?
A barátnőim sem a face-n ismerkedős csajok, sőt, őszintén szólva hirtelen egyet sem tudnák mondani, aki direkt találka által talált volna párt, mégis szerelmes a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!