Pici, apró fiúként hogyan tudnék olyan lányt megismerni, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok külsőre?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Haver!
170cm vagyok és nagyon vékony, meglátnád megülyülnél... van egy betegségem ami miatt nem tudok felszedni... Ennek ellenére ugyan úgy csajozok mint bárki más, ugyan úgy vannak kalandjaim, kapcsolataim... Hozzáállás kérdése az egész. Igaza van, az előttem szólónak, ha alapból így állítod be magad akkor ott veled is gond van. Változz, legyél laza és csak simán érezd jól magad, élvezd az életet. ;)

válasza:Aki azzal törődik hogy a pasijáról mit mondanak MÁSOK, az nem szereti a párját, csak egy tökéletes kirakat babát akar maga mellé. Ha valaki szerelmes (lesz mondjuk beléd) pont leszarja majd hogy a többiek mit mondanak rólad, rólatok.
Szóval az olyanokat, akik téged kigúnyoltak, vagy azért nem járnának veled mert "mit mondanak majd a többiek?" azokkal nem kell foglalkozni. nincs valós értékrendjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!