Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koripályán hogyan tudok ismerkedni? Van már konkrét kiszemeltem!
Múlt hétvégén voltam, volt egy nagyona ari srác, voltak ilyen különböző versenyek, lufifújás, stb, és ő is versenyzett. nem volt sok ember, olyan 50 kb és akik nézték a pálya végén a versenyt, azok max 20an voltak. tuti láttott, meg minden. ha most is ott lesz majd, akkor mivel szólítsam le? vagy mit csináljak? Ami cikibb, talán, hogy lehet anyu is ott lesz. Mit csináljak? Előre is köszi!
14/L
korizás az jó:)) sztem véletlen ütközz belé és utána majd felsegít és elkezdtek beszélgetni ;))
egy tipp:D
Én tuti azt csinálnám,hogy elhívnám a legjobb barátnőmet,persze előtte beavatnám a titokba(a srácról) és megbeszélném vele,hogy hülyéskedjetek egy kicsit.S amikor arra mentek amerre a srác akkor lökjön meg.Így nem is feltűnő,hogy belé ütközöl:)
Aztán bocsánatot kérnék tőle,ő remélem felsegítene,ha ő nem lépne megkérdezném én,hogy van-e kedve együtt menni pár kört:)közbe beszélgetni és máris alakulnak a dolgok:)
Irigyellek,hogy nálatok már van kori:(
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!