Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan tapasztalatotok, hogy elsőre nem fogott meg valaki, de elmentetek randira vele és végül jól alakult?
Sajnos.
Ne menj bele. Az első megérzés mindig működik.
Te fogsz kelleni a pasinak, és teperni fog ezerrel, te pedig leakarsz majd nyugodni és elfogod fogadni, és ott cseszted el az életed.Sose menj ilyenbe bele.
A nőket ezért nem érti meg senki... :-)
...mert pl. én az életben csak azt szoktam csinálni, amit szeretnék, vagy amit akarok... :-) Nincs olyan, hogy lehet vagy talán... ...nameg ha csinálunk valamit, akkor csináljuk teljesen, ne csak hébe-hóba... :-)
(najó sok olyan dolog is van, amit úgymond meg kell csinálni, de azt sem volna olyan fontos, mint ahogy be van állítva :-))
Nem szeretem más kommentelők válaszait méltatni, de akkora marhaságokat beszélnek itt előttem, hogy szégyen és gyalázat.
Ha mindenki csak azzal menne el randizni, akit az első 10 perc után az ágyában látna, elég sekélyes kapcsolatok születnének, nem gondolod?
Lehet, hogy a srác vicces, kedves és megnyerő személyiségű - ezt 20 percnyi általános dolgokról való beszélgetésben ha leszűröd, akkor csak gratulálni tudok, és menj pszichológusnak.
Adj neki egy esélyt. Mi baj lehet? Esztek/isztok egy jót (még fizet is neked mert hát úgy illik :P), beszélgettek, megismered kicsit. Ha nem jön be, akkor tudtára adod, hogy köszönöd, élvezted az estét, de neked elég volt ennyi.
Senki nem kötelez arra, hogy feleségül menj hozzá, csak mert elfogadtad a randit...
"...te pedig leakarsz majd nyugodni és elfogod fogadni, és ott cseszted el az életed.Sose menj ilyenbe bele."
Ha gyenge vagy és befolyásolható, akkor igen. De gondolom van saját akaratod és véleményed is, tehát nem fogsz "belenyugodni".
Ha nyitott maradsz, sokkal többre fogsz menni, sokkal több jó dolgot ismerhetsz meg az életben.
Egyébként pedig, ha már azon elgondolkodsz, hogy adsz neki egy esélyt, az azt jelenti, hogy semmi olyat nem vettél észre, ami kizáró ok lenne. Tehát mégegyszer kérdem, mit veszíthetsz?
Igen volt már ilyen :D
Első randi után nem éreztem semmi különlegeset, sőt, kicsit talán azt, hogy nem akarom én ezt csinálni mert nem is az esetem meg hasonlók. Utána valamiért piszkálta a fantáziámat és elmentem vele még egy randira... és még egyre... és aztán még egyre... és már a 2.-3. környékén azt éreztem, hogy lehet volt értelme.. aztán egyre biztosabb lettem a dologban és mostmár lassan 2 éve, hogy együtt vagyunk és csak őt szeretem :) VÁGJ BELE! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!