Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálják ezt a fiúk?
Vajon miért csinálják ezt a lányok?
2014. máj. 9. 18:45
Talán kérdezd meg az illetőket ha összefuttok.
-Lehet teljesen véletlen.
-Lehet nem érzik elég jónak magukat hozzád. (kétlem)
-Lehet van valami undorító szokásod amit nem veszel észre mert megszoktál barátaid meg nem mutatnak rá mert szeretnek.
2014. máj. 9. 18:47
Én nem ismerlek ugyan téged, de nem hinném, azok a srácok túlságosan komolyan vennének téged. Szerintem kicsit éretlenek, vagy nem akarnak jobban megismerni. Ne menj egyből randira valakivel, előtte beszélgess vele, kerüljetek egymáshoz közelebb. Viszont óvatosan! :) 16/f
2014. máj. 9. 18:50
Egyébként nem kell erőltetni a fiúzást, majd jön egy igazi kapcsolat amikor jönnie kell. :)
2014. máj. 9. 18:51
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) 3# Ahogy mondtad minden héten beszélgettünk és egyre közelebb kerültünk egymáshoz..majd egyik-napról a másikra nem is köszönt sőt.levegőnek se nézett..és az nem lehet hogy nem érezhetett semmit mert nem hogy ő kezdeményezett még keresett is rengetegszer :)) Aztán megszakat a kapcsolatunk.Lehet hogy a barátai hatással voltak rá? Nem tudom.:(
Én azt mondom neked kedves kérdező, hogy nem éri meg szomorkodni miatta. Elképzelhető, hogy elfogyott a türelme már, vagy esetleg egy másik lány bekerült a képbe. Esetleg ezt derítsd ki. Viszont ezt az egészet nem ártana egyenesen megbeszélni vele. A lényeg, hogy jobbat érdemelsz nála. Még előtted az élet, ki tudja mit hoz a holnap. Nyugodj meg, élvezd az életet, lassan itt a nyár. :)
2014. máj. 9. 19:08
7/10 A kérdező kommentje:
A barátaim is ugyanezt mondták,hogy nem érdemel meg azok után amin keresztül mentünk,pedig nagyon kedves és törődik másokkal ez jelentett számomra sokat ,hog nem úgy viselkedik mint a mai fiúk :) De itt az ideje a felejtésre.^^ És mégegyszer köszön a sok tanácsot!:)
Azért a mai fiúk közt is akad kivétel, különben nem mondtam volna azt, amit...:) Szívesen bármikor, bármit. Nyugodtan írj privátot majd ha szeretnél, és segítek ha tudok. :)
2014. máj. 9. 19:20
9/10 anonim válasza:
Szia!
Nem mindig az a fiú a hibás amelyikkel beszélgetsz volt már rá nálunk példa, hogy egy lány meg egy fiú szerelmesek lettek egymásba és bejött egy másik fiú a képbe( ő a szemét) és azt mondta a lánynak, hogy az a fiú utálja és kész, a fiúnak pedig hogy a lány nem szereti és mivel nem beszélték meg a dolgot és nem tudott szinte róla senki így nem jártak. Szóval egyetértek azzal a kommenttel, hogy beszéljétek meg egymással. A másik nem tudom, hogy nézel ki, de ha sokan csinálják ezt akkor vagy valaki rád hajtott akiről nem tudsz és keresztbe tesz a többieknek vagy csak egyszerűen kihasználnak nekem is 15 fiú osztálytársam van ebből én vagyok az egyetlen aki tartós kapcsolatot akar szóval válogasd meg őket. Nem mindig az az igazi aki hízeleg stb. hanem aki rejtőzködik előled, mert tetszik vagy ilyesmi.
2014. máj. 9. 19:49
10/10 A kérdező kommentje:
7# Ez elég hasznos mondanivaló volt.:) Hasonló van itt is , lehetséges , hogy ugyanez törtènt :/.Még átgondolom :)
Kapcsolódó kérdések: