Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas vagyok? Nem vagyok szimpatikus neki?
Van egy lány, akivel az eggyik iskola projekten találkoztunk. Ő egy másik városbol jött a mi sulinkba, látogatásra az osztályával. A város nincs messze tőlünk.
Volt egy csomó közös programunk, tánc, társas játék stb. Nagyon szimpatikus lett nekem. Amikor vége volt ennek az egésznek és hazaértem, folyamatosan kutatni kezdtem facen, hogy mi is lehet a neve. 1 órás folyamatos keresés után sikerült rátalálnom. Ráírtam, és alap dolgokkal kezdtem, mintha nem akarnék semmit. Remélem korrekt voltam. Idézem:
" Helló! Zavarlak?
Ő: Nem.
Én: Csak szeretnék kérdezni pár dolgot.
Ő: Rendben.
" Meg is kérdeztem tőle, hogy milyen volt a városunk meg hogy hogy tetszettek neki a programok amiket szerveztünk nekik. Ő elkezdte magyarázni, hogy másnap az osztálytársával másnap mi történt. Itt már én is belemerültem a témába és próbáltam udvariasan és nem rögtön de elmondani az eggyik vicces sztorimat. Elbeszélgettünk úgy kb 2 óra hosszát. Másnap, ráírtam mikor láttam, hogy fent volt. Próbáltam vele barátias módon viselkedni. Beszélgettünk kb 15 percet és utána már úgy válaszolgatott, hogy 10 percig le volt lépve, 1 perc fent és 10 perc megint lelépett. Ennek ellenére próbáltam feldobni a hangulatot és vicces dolgokat mesélni. Sikerült. De viszont utána lelépett és 20 perc múlva jött vissza. Írtam neki, hogy akkor nem is zavarok, és elköszöntem. Látta, de nem írt vissza. Unalmasnak talál? Vagy csak szimplán nem vagyok az esete? (Okosnak,cukinak is szólított a legelső beszélgetésen) Mit tegyek? Túl tolakodó vagyok? Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!