Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Nem merek szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy most elkezdtem randizni egy sráccal,nagyon kedves aranyos tetszik is meg mniden,de nem vagyok benne biztos,hogy erre van szükségem és lehet hogy ez most hülyeségnek fog hangzani,de úgy érzem hogy ez azért is van,mert furcsa hogy vmi jó is történik velem.Ezt arra értem,hogy sose volt egy normális komoly kapcsolatom sem,mindig csak ki lettem használva,átvertek stb. ezért egy idő után énis úgy álltam a dolgokhoz,hogy nem akarok semmi komolyat és épp ezért olyan fura most,hogy látom rajta hogy akarja ezt az egészet,de nem merek teljesen belemenni ebbe.Olyan lehet hogy nem merek újra szeretni? Ti mit csinálnátok a helyemben? 19/L2014. máj. 9. 20:58
1/6 anonim válasza:
Én pedig nem merek kezdeményezni. Veletek volt már ilyen?
2/6 anonim válasza:
Persze, van olyan, hogy nem mersz, aztán Murphy törvénye-totál szerelmes leszel:)
Ha már elindult a kapcsolat szépen fel fogsz engedni.De iszonyat óvatos leszel.
3/6 anonim válasza:
Én pedig nem merek arra ránézni,akinek tudom,hogy tetszem.Ti mit csinálnátok a helyemben?:)
4/6 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy te mit Tegyél,én férfi vagyok,de már nagyon rég nem engedem,hogy érzelmileg bárkitől is függjek.Igy nincs csalódás sem.
5/6 A kérdező kommentje:
A normális választ köszönöm,aki meg csak hülyeségeket tud írni annak nem muszáj elolvasnia és válaszolnia!:)
2014. máj. 9. 21:03
6/6 Költőnő? válasza:
amit én javaslok, ne a sráctól tarts, hanem azt nézd meg, ha az eddigi kapcsolataid miért olyanok voltak, amilyenek.
ha ezt a csorbát ki tudod küszöbölni, ami javarészt benned is van; jöhet a szerelem ezerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!