Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizennégy éves vagyok szemüveges leszek szerintetek ugyanolyon esélyekkel ismerkedhetek majd jóképű fiukkal mint a nem szemüvegesek?
én is szemüveget hordok,nekem bejönnek a szemüveges csajok :)
20f
A szemüveg kb. 20 évvel ezelőtt számított "cikinek", de akkor még olyan is volt a választék. :) Ma már a szemüveg öltöztet, kimondottan trendi lehetsz vele.
Én nagyon régóta vagyok szemüveges, semmilyen hátrányát nem tapasztaltam, hogy emiatt ne kellett volna bárkinek. Ha TE nem szégyelled, nem csinálsz belőle ügyet, akkor másokat sem fog zavarni. De ha téged zavar, az érződik a viselkedéseden! Válassz olyan keretet, ami neked tetszik, amiben jól érzed magad, magadhoz illőnek érzed, és hidd el, nem lesz semmi gond! :)
Kontaktlencse, a tuti megoldás.. Gimiben előszeretettel használtam, most, felnőtt nőként pedig kifejezetten csinos kiegészítőnek tartom a szemüveget.
Fiúk közelébe pedig addig ne menj, amíg a jóképűségük a lényeg, illetve amíg azt hiszed, egy szemüvegről fognak megítélni, mert csúnyán megjárhatod, vagy az a szegény fiú szívja meg veled.
21/N
Nem számít hogy szemüveges e a lány vagy sem.
Ma már nem ciki a szemüveg. 10 évvel ez előtt még nem nagyon volt választék, sőt előtte se :D. Az egész iskolában alig hordott valaki szemüveget mert sokan inkább nem is használták.
Később bejöttek a vastagabb keretesek és most már az SZTK keret is divat. Van aki csak azért hordja mert tetszik neki és ablak üveget rakat bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!