Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülök is, meg nem is. Ilyenek a lányok?
Üdv.!
23 éves fiú vagyok.
21 éves koromig mindössze kétszer csókolóztam, szexuális életem nem volt.
2012 tavaszán egy 4és fél hónapos kapcsolat végén (megdolgoztam a lányért) lefeküdtünk kétszer, majd vége lett.
Egy évre rá volt januárban egy négy hetes kapcsolatom, sülve-főve együtt voltunk, hemperegtünk. Tavaly nyáron egy 1,5 hónapos kapcsolat, szintén jó volt, majd ősszel egy egyéjszakás.
Minderről azt kell tudni, hogy az összes lány társkeresőről volt, kivéve az, akivel jelenleg ,,ismerkedek" 1 hónapja.
Azért írom idézőjelben, mert a legelső barátnőm kivételével az összes lány 1 héten belül beadta a derekát és lefeküdtünk.
Ennek egyrészt örülök, mert vonzónak tartanak és én nagyon jól tudom kontrollálni magam. 5-ből 4 lány rám mászott, nem én kezdeményeztem, mert még túl korainak éreztem a dolgot, gondoltam, majd' randizunk.. majd ráérünk, nem fogom őket rögtön fogdosni.
De másrészt csalódott vagyok, hogy nem kellett annyit küzdeni értük, nem randiztunk sokat, nem húztuk egymás idegeit azzal, hogy sokat beszélünk és rögtön a lényegre térünk.
Félre értés ne essék, nem panaszkodom és tudom, hogy sokan leszólnak majd ezért a ,,nyavalygásért".
De ez nem az!
Egyszerűen csak bánt, hogy ennyire nincs tartásuk a nőknek vagy nem tudom.
Végre megtanultam ismerkedni, erre csupa olyan lányt fogok ki, ráadásul az ő elbeszélésük alapján én vagyok nekik az első, akinek ilyen kevés ideig tudtak ellenállni.
Miért van ez?
Ők nem k.urvák, nem rib.anckodtak, nagyon szép és okok lányok. Nem hiszem, hogy hazudtak nekem, hogy mást hónapokig meg hetekig várattak.
Mit szóltok?
Tudom, hogy felnőtt emberek vagyunk és nem kell játszmázni, de van valahol egy határ. Vagy nincsen határ?
Nem, én nem ku.rváztalak le. Az más dolog. Hanem, hogy pár szép szó után odaadják magukat?
Mert a lányoknak nincsenek vágyaik,mi? Csak ők mondhatnak nem-et, ha túl hamar kerül sorra a szex. Te miért nem mondtad,hogy nem akarod mert még korai?
Az én barátaimmal nem rögtön feküdtem le, eltelt min 1 hónap is de a 2.-nál több volt mint egy hónap,teljesen jól elvoltunk . Aztán megtörtént a dolog és szakítottunk. Most hogy csinálja az ember, hogy jól alakuljon minden?
Nem tudom. : (
Csak az a kezdeti ismerkedés fázis szerintem nagyon sokat dob az egészen. :)
Jó érzés meghódítani egy lányt, vagy esetleg a tudatában lenni annak, hogy másnak is kellhet, más is akar ismerkedni vele és meg kell küzdeni érte. Nagyon jól esik, amikor már az elején azt mondják, hogy sosem hagynának el, meg olyan fantasztikus vagyok, és én próbálom ettől még nem elereszteni magamat, de már nincs olyan varázsa a dolognak.
De nem négy hónapig...Az egy olyan példa, ahol a lány váratott négy hónapig, de én tiszteletben tartottam.
Hanem azért 5 nap, egy hét...
Senkinek nem szokatlan? Tehát ennyi idő alatt meg lehet bízni valakiben ?
Értem.
Akkor erről ennyit, ezek szerint megint én gondolkodom rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!