Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt várnak a srácok az első csókig?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal,nem volt még barátnője és nagyon szerény mennyi időt fog várni az első csókig?2014. máj. 16. 23:37
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon félénk akkor a végtelenségig, kivéve ha valahogy felbátorítod, ha már kezdeményezni nem szeretnél annyira esetleg!
2/6 A kérdező kommentje:
és például hogyan tudom felbátorítani?
2014. máj. 16. 23:39
3/6 anonim válasza:
Nekem például mindig a hajammal játszottak a barátnőim az első elött mert én sem vagyok egy nagy legény, úgyhogy ezt már szinte jelnek veszem. De egyszerűen csak olyan helyzeteket kell teremteni ami nyugott és közel van egymáshoz a fejetek, egymás szemébe néztek meg ilyenek, akkor csak megcsókol végre. Az a baj hogy ezt így nehéz elmagyarázni, szokta magát adni a helyzet. #1 voltam
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ ment a felfelé mutató kezecske :)) hasznos válasz volt megfogadom :)
Igyekszem akkor majd szemkontaktust tartani vele :)
2014. máj. 16. 23:48
6/6 anonim válasza:
Én az ötödik randin csókoltam meg először a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!