Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem egy olyan férfi, mint ő? A herceg és a köznapi lány esete.

Figyelt kérdés

!! KÉRLEK OLVASSÁTOK VÉGIG, NE AZ ELSŐ SOROK ALAPJÁN ÍTÉLJETEK, MERT A RÉSZLETEKBEN REJLIK A LÉNYEG !! köszönöm

Arról van szó, hogy megismertem egy külföldi srácot. Nagyvilági, mindene megvan, gazdag, jóképű stb. Előre leszögezem, nem én kezdeményeztem és az egész beszélgetésünk, ismerkedésünk arról szólt eddig hogy hárítottam, egyrészt mert nem vagyok aranyásó, másrészt mert túl szép hogy igaz legyen és valami bibi biztos van a dologban. Ő Németországban él, félig spanyol és eléggé nagykutya, pedig még fiatal. Magyarországra sokat jár, mert pénzügyi-gazdasági szférában dolgozik és gazdag magyar privát személyekkel vannak üzletei, illetve van egy cége is itthon. A lényeg, hogy korábban már mondta, az az álma hogy egy magyar barátnője legyen, mert egyszerűen kiábrándult a német nőkből, fenn hordják az orrukat, arrogánsak, mindenük megvan és nem tudnak örülni az apró dolgoknak -elmondása szerint- míg a magyar lányok csinosak, kedvesek, természetesek és ő ezt szereti, mert az olyan lányokat kedveli, akiknek a karakterük természetes és nincs bennük semmi mesterkélt. Pár napja beszélgetünk, ma flörtölt velem és én ezt is elhárítottam, amire meg is jegyezte, hogy nem erősségem a flört. Aztán ebből lett egy komolyabb beszélgetésünk. Mondta hogy küldjek neki képet, mert meg szeretné nézni mennyire vagyok az ideálja (egyébként látott már képet rólam) én erre mondtam hogy úgy érzem magam mint egy húspiacon, ahol ő választ és ez gáz... erre nevetett és azt mondta túlkomplikálom, aztán leírta fekete-fehéren hogy ő úgy gondolja, írás alapján hogy passzolunk és ha ide jönne, szívesen látna, ha minden rendben lenne akkor egyre gyakrabban jönne Budapestre hozzám és utána kitudja mit hozna a jövő, egyszóval megakar ismerni és a végére odaírta viccesen hogy beszélni akarsz a gyerekekről és a házasságról is vagy elsőre elég lesz ennyi? Megírtam neki, hogy ez mind szép és jó, de én nem vagyok egy gazdag lány, átlagos egyetemista vagyok és nem értem mit akar pont tőlem, amikor bárkit és bármikor megkaphat. Erre azt mondta hogy őt nem érdekli a pénzem, hogy gazdag vagyok vagy az utcán élek, a szívem érdekli és az hogy gyönyörű legyek, mert hazudna ha azt mondaná hogy nem fontos neki a szépség. Mondtam, hogy rendben ha ezt akarja és kapcsolatot én nyitott vagyok, de ha megsért... tudattam vele h nem érdekel a pénze és nem egy lány vagyok a sok közül akivel játszani lehet.

Nagy vonalakban ennyi. Szerintetek mire lehet számítani egy olyan férfitől aki ekkora falat? Tényleg nem tudom megbízhatok-e benne és nem is ez zavar.. én találkoznék vele, de nem akarom hogy beleszeressek (mert ehhez tökéletes alapanyag és látszik, hogy van esze) és utána átlegyen cseszve a fejem, vagy meglegyek csalva. Ugyan hogyan érhetné be velem? Arról nem is beszélve, hogy angolul kellene beszélnünk (ő csak pár dolgot tud magyarul) és elég szar jelenleg az angolom, felsülni sem akarok.

2016. jún. 26. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#8.

Pont pénzügyi és gazdasági kérdésekben nem vagyok otthon.. fogalmam sincs hogy mivel ugrathatnám ki a nyulat a bokorból, viszont már én is gondoltam arra hogy a cégéről kérdezek, úgyhogy megerősítettél ebben..:) kíváncsi leszek nagyon.

Nekem az egyetlen ellenérv a hazugságai tekintetében (tudom ez most baromi hülyén fog hangzani) hogy van két apró tetoválása. Az egyik tipikus olyan ismertetőjel, ami alapján azt képzelem el, hogy olyan ember és olyan családból származik, akik sokat küzdöttek azért hogy ott tartsanak ahol. Ez a tetoválás egy idézet a nagyapjától, nem akarom pontosan leírni, de kb. annyit tesz hogy a legfontosabb erősnek lenni, küzdeni, mert csak így lehet bármit is elérni. Ilyen igazi buta libás dolog, hogy ezt felhoztam... na meg attól még lehet rossz ember, csak ez így elgondolkoztatott.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Főleg neked 8. és kedves tőled amit írtál.:) Ez így van, nem vagyok az a fajta aki akárkinek bedől vagy mindenáron odaadja magát egy pasinak.. messziről jött ember azt mond amit akar. :) mindenesetre remélem, -hogy ha már a kisebbik rosszat kell választani-, hogy csak egy szélhámos, akit kitörlök seperc alatt az életemből, nem pedig lánykereskedő... láttam nem egyszer az Elrabolvát. :D

(Ja és akik kiakadtak a herceg dolgon, ez csak egy hasonlat volt, ez jutott eszembe.)

2016. jún. 26. 20:28
 12/17 A kérdező kommentje:
#5. Neked is köszönöm :) Igyekszem vigyázni magamra!
2016. jún. 26. 20:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írom, hogy vigyázz nagyon... nekem volt egy ilyen "kapcsolatom", szintén németországi, de főleg itt dolgozó férfiről volt szó. Hónapokig fűzött, mentek a romantikus üzenetek, mindenáron találkozni akart, bizonygatta, hogy ő mennyire családközpontú, bennem megtalálta, amit keresett stb... kb. azokat a dolgokat írta ő is, amiket te is leírtál. Igazából nem jósoltam magunknak sok jövőt, de belementem a találkozóba rengeteg rábeszélés után és persze még akkor is nagyon tetszettem neki, randizgattunk egy ideig, de amikor kicsit komolyabbra fordult volna, egyre inkább kiderült, hogy ő ezt ilyen szinten akarja tartani... teret hagyva a többieknek is.
2016. jún. 27. 20:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Most az utóbbi időben egyre kevesebbet beszélünk...habár tegnap küldött egy videót, ahol rendesen beszél hozzám, hogy "jobban megismerjem" (nem mintha vmi érdemlegeset mondott volna:DDD) de egyébként 1 nap során nem beszélünk sokat és nem jelentőségteljes dolgokról, úgyh adok 1 hetet (se) ennek a fellángolásnak..:D

Amúgy ő nem teper annyira, tehát nem bizonygat semmit nekem meg nem dobálózik nagy szavakkal. Amikor nekem vannak ilyen tipikus női gyanakvó kérdéseim, azokon is csak nevet, hogy ugyanmár, ne bonyolítsam túl. Furcsa egyszóval... de persze, óvatos vagyok :) nekem egyébként az jön le róla, hogy egy szimpla gazdag fiatal srác, aki cseszettül tisztában van azzal, hogy hibátlan a külseje és ezt ki is használja... :) pfff

2016. jún. 28. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:

A tetoválás a küzdelemről... Tudod azok küzdenek, akik alulról jönnek, és semmijük sincs. Akiknek meg kell küzdeni azért is, hogy legyen hol lakniuk és legyen mit enniük. Nekem a tetoválás szövege nem passzol a "gazdag fiú vagyok születésemtől" képbe. Aki gazdag születésétől, az remek alapot kap, mind oktatásban, mind kapcsolatokban, annak az embernek a küzdelem nem olyan, mint a többi embernek. Nem ugyanazt jelenti.

A másik a külső.

"a szívem érdekli és az hogy gyönyörű legyek, mert hazudna ha azt mondaná hogy nem fontos neki a szépség."

Tehát leginkább a szépség érdekli. Olyan nincs, hogy valakinek 100 %-ig tökéletes nő kell, és nem éri be a 90%-ig tökéletessel, ha a többi rendben van. Csak akkor, ha az a nő csak arra kell. Mert akkor tényleg a külsőn van a 100 % hangsúly.

Ha találkozol vele, akkor csak nyilvános helyeken indíts Magyarországon, és nappal... És szerintem itt nem veled van a probléma. Úgy értve, hogy nem az a probléma, hogy te túl "csúnya" vagy a királyfihoz, mert nem erről van szó, hanem arról, hogy ő nem valószínű, hogy hosszú távra tervez.

2016. júl. 11. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
A magyar lányoknak van egyfajta "jó hírük" külföldön. Ha érted, mire gondolok...
2016. júl. 11. 23:01
 17/17 anonim válasza:
Végül kiderült, hogy szélhámos volt -e? Vagy most már együtt vagytok?
2018. szept. 21. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!